To je to što me zanima!

Novi Ronaldov rekord! Došao do milijardu pratitelja i priznao kome se divio dok je bio dijete

Zaista mogu reći: osvojio sam više pojedinačnih nagrada od njih. Ali oni su osvojili Svjetsko prvenstvo. Stvarno se divim ovim igračima, rekao je peterostruki dobitnik Zlatne lopte i otkrio tko su mu nogometni uzori
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (39) stigao je do milijardu pratitelja na društvenim mrežama! Na Youtube kanalu je zajedno s fanovima odbrojavao dok nije došao do broje od milijardu i tako dočekao veliki jubilej. Postao je prva slavna osoba s tim brojem pratitelja na društvenim mrežama. Slavni Portugalac ostat će upamćen kao jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a u bogatoj karijeri nedostaje mu samo trofej Svjetskog prvenstva. Ronaldo je otkrio tko su njegovi nogometni uzori i zašto ih toliko cijeni. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne volim usporedbe, ali to su Ronaldo (brazilski) i Ronaldinho. Radije bih rekao da su svoje naslijeđe ostavili nogometu. Zaista mogu reći: osvojio sam više pojedinačnih nagrada od njih. Ali oni su osvojili Svjetsko prvenstvo. Stvarno se divim ovim igračima - rekao je Ronaldo i dodao:

- Odrastao sam gledajući njihovu igru. Koji je bolji nije toliko važno - zaključio je peterostruki dobitnik Zlatne lopte

Cristiano je u karijeri osvojio pet Liga prvaka, isto toliko Zlatnih lopti, Europsko prvenstvo, Ligu nacija, tri Premier lige, dvije La Lige... Nedavno je protiv Hrvatske stigao do 900. gola u karijeri, a tri dana kasnije zabio je i 901. protiv Škotske u Ligi nacija. Najbolji je strijelac u povijesti nogometa, Lige prvaka (i najbolji asistent), Real Madrida, Europskih prvenstava... Gotovo je nemoguće nabrojati sve rekorde koje Portugalac drži. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 13.09.2024.

    Silovao Kathryn Mayorga

  • Brucka 13.09.2024.

    Ronaldova statsitika da od zadnjih 100 udaraca preko zivog zida je samo zabio jednom-nupitan je njegov talent al dobro ljudi dajte malo langzam,da mi je znat sta to dobro nogomet dodnosi-pa pogledajte ti huligana,kladionica,sponzora,svega naravno sponzorša-ja tu nebi dao nikakav publicictet!

  • Dustov 13.09.2024.

    Ova slika nije sa Poljuda jer pravi Ronaldo nije igrao u Splitu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare