To je to što me zanima!

Novi problemi za Leku: Vušković je otpao za derbi s Dinamom

Momčad Igora Bišćana će morati osvojiti barem bod ako želi potvrditi titulu. Dinamo je ove sezone u tri utakmice protiv najvećeg rivala slavio dva puta, a remizirao jednom
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka i Dinama igraju najveći hrvatski derbi u 32. kolu HNL-a. Ujedno i posljednji ove sezone. Splićani dočekuju Zagrepčane u okršaju u kojem 'plavi' mogu matematički osigurati naslov usred Poljuda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za to im je dovoljan i remi, a uzevši u obzir trenutnu formu za očekivati je dobru predstavu s obje strane. I nije nerealno za pretpostaviti da bi Dinamo upravo u Splitu mogao osvojiti novi naslov.

Momčad Igora Bišćana će morati osvojiti barem bod ako želi potvrditi titulu. Dinamo je ove sezone u tri utakmice protiv najvećeg rivala slavio dva puta, a remizirao jednom. A trener Ivan Leko ima i novih problema u obrani te neće moći računati na mladog Luku Vuškovića.

- Vi manje-više znate tko sigurno nije u konkurenciji, a ono što vam ja mogu dodati je i mali Luka Vušković, on ne može, vratio se nespreman iz Ženeve i vidjet ćemo kad će se oporaviti - rekao je splitski strateg u najavi dvoboja.

Za njegovo mjesto u početnom sastavu konkuriraju FerroAwaziem i Borevković. Sudar se igra u nedjelju u 18 sati, a prijenos je na MAX Sport 1.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Volim 69 keks 29.04.2023.

    Haha još bolje za ajduk,samo bi se osramotio

  • fernandes11 29.04.2023.

    prosli put ga je ivanusec masakrirao tako da je jasno da ga sad strah

  • sasa_23 29.04.2023.

    Ponavljam opet Dinamo nikad gori a Hajduk je upravo tu izgubio prvenstvo i teoretski ( makar i do tada nije imao šanse al se mogao približiti,bar da zakomplicira malo)

Komentiraj...
Vidi sve komentare