To je to što me zanima!

Novi problem za Dagura: Nakon Kuzmanovića otpao je i Srna

Hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson odlučio je napraviti još nekoliko promjena u zapisniku pa su tako za subotnju utakmicu protiv Argentine prijavljeni srednji vanjski igrači Igor Karačić i Luka Cindrić
Vidi originalni članak

Nakon što je vratar hrvatske rukometne reprezentacije Dominik Kuzmanović zbog ozljede završio svoj nastup na Gjensidige kupu u Oslu, isto se dogodilo i lijevom vanjskom igraču Zvonimiru Srni.

Zbog problema sa stražnjom ložom Srna je ovaj turnir zaključio nakon samo jedne utakmice te neće igrati protiv Argentine i Danske tijekom vikenda. Vratara Kuzmanovića u tim će nadolazećim susretima zamijeniti Filip Ivić.

Hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson odlučio je napraviti još nekoliko promjena u zapisniku pa su tako za subotnju utakmicu protiv Argentine, koja počinje u 13.45 sati, prijavljeni srednji vanjski igrači Igor Karačić Luka Cindrić te pivot Ilija Brozović. Uz Kuzmanovića i Srnu izvan sastava su ostali pivot Nikola Grahovac i desno krilo Fran Mileta.

U prvom nastupu, u četvrtak, od Hrvatske su s 32-26 bolji bili Norvežani, domaćini turnira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zorozimba 11.05.2024.

    Opet "najgori" izbornik...nitko ne govori jesu li naši igrači bolji na svim pozicijama od reprezentacija koje bi voljeli dobiti (Francuska, Danska, Španjolska, Island, Njemačka, Norveška itd..)

  • fernandes11 11.05.2024.

    i opet isto, za pobjede protiv austrije, rumunjske, ceske, izbornik nam i ne treba. Dansku i francusku pobijedit nikad necemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare