To je to što me zanima!

Novi presedan u Kupu! Ponovno niželigaški klub neće ugostiti Rijeku. Igrat će se na Rujevici...

Rijeci je zamijenjena utakmica šesnaestine finala protiv Neretvanca iz Opuzena jer domaćin nije mogao ispuniti sigurnosne uvijete za održavanje susreta
Vidi originalni članak

Novi presedan u Hrvatskom kupu ponovno uključuje Rijeku. Iako se natjecanje reklamira kao "romantični kup" u kojem male sredine imaju priliku ugostiti velike klubove iz Prve lige, očito je da je to sve rjeđi slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Više o susretu pročitajte OVDJE.

Rijeka će u osmini finala kupa igrati kao domaćin, iako je trebala gostovati kod Bednje. Utakmica između Bednje Beletinec i Rijeke na rasporedu je 30. listopada u 16.30 sati, no prema procjeni policije, stadion zagorskog kluba ne ispunjava sigurnosne uvjete za održavanje. Konačnu odluku donijet će Povjerenstvo za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa, a dok ona ne bude poznata, ne zna se gdje će se utakmica igrati niti koji je točan razlog zamjene domaćinstva, ako do nje dođe.

STIGLE KAZNE Hajduku još jednom najveća kazna zbog bakljade, HNS 'po džepu udario' i Dinamo... STANJE NAKON DEVET KOLA Kladionice: Hajduku su porasle šanse za titulu, Riječanima pale

Podsjetimo, ako se utakmica zaista odigra na Rujevici, bit će to drugi put ove sezone da Rijeka kao domaćin igra utakmicu u kojoj je trebala biti gost. Ista situacija dogodila se u šesnaestini finala protiv Neretvanca. Utakmica se trebala igrati 11. rujna, no pomaknuta je tjedan dana kasnije, da bi se u konačnici organizacija prebacila na Rujevicu, iako je susret trebao biti odigran u Opuzenu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lucky edy 09.10.2024.

    Opet je Miškovič kriv!

  • simri 09.10.2024.

    Sad još Rijeka ispada kriva za Hnsove perverzije...

  • Gronk Spikeowski 09.10.2024.

    Opet se podilazi manjinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare