To je to što me zanima!

Novi kanal: Evo gdje možete gledati susret Dinama i Lokosa

Na Maksimir se najavljuje dolazak dosta navijača, a nakon loše posjete na otvaranju prošlih godina, žele to popraviti. Oni koji neće moći biti u Zagrebu sve će moći popratiti na novom programu
Vidi originalni članak

Čekanja više nema, od 20 sati na Maksimiru aktualni hrvatski prvak Dinamo i gradski rival Lokomotiva otvaraju novu sezonu Supersport 1. HNL! Dok Ante Čačić mora razmišljati i o europskom susretu protiv makedonskog Škupija, pred izabranicima Silvija Čabraje je zadatak novog velikog skalpa na ulasku u sezonu.

SASTAV DINAMA Čačić ima plan za Lokomotivu: Dio obrane odmara za Škupi, a pitanje je - Petković ili Drmić?

- Na startu smo nove sezone, čeka nas Lokomotiva, domaćini smo. Oni su prošle godine Dinamu uzeli čak sedam bodova, znači ta utakmica zaslužuje našu potpunu pozornost. I da, želja su nam tri boda. Trebat će nam dobrih 90 minuta da dođemo do cilja, na dispoziciji imamo dovoljan broj igrača, ne konkuriraju Emreli, Boško Šutalo, Marin (zglob) i Bulat. Josip Šutalo će biti u kadru za utakmicu, kao i mladi Gabrijel Rukavina - najavio je Ante Čačić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najavljuje se i dolazak dosta navijača 'modrih' na Maksimir koji ove sezone očekuju bolje nastupe uz veću podršku. Podsjetimo, Dinamo je prošle godine prvenstvenu sezonu otvorio domaćim porazom od Slaven Belupa (2-0), a tada je u Maksimir stiglo tek 570 gledatelja. Godinu dana ranije zbog korona virusa nije bilo navijača u 1. kolu protiv Lokomotive (6-0), dok je 2019. godine isti suparnik u Maksimir privukao "tek" 3132 gledatelja, a sad se očekuje mnogo više.

Utakmice HNL-a od ove sezone možete pratiti na programu MaxSport u sklopu MaxTV-a, a od 20 sati prva utakmica sezone bit će na programu MaxSport1.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • KyleRittenhouse 15.07.2022.

    Oce se moc gledat na Evotv besplatno ili moram upit sportpaket?

  • Kristijan. 15.07.2022.

    Plaćaš HTV, i A1jer nema druge optike i slušaš na radiju .Pa mi smo u Rusiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare