To je to što me zanima!

Novi Dalićev popis: Premijerni poziv Dinamovu veznjaku, a na desnom beku veliki problem

U Dalićevim vizijama za Brozovićevog nasljednika najbolje kotira Petar Sučić (20). Ranije je nastupao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a nedavno je promijenio sportsko državljanstvo
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić (57) u ponedjeljak će objaviti popis za prve utakmice Lige nacija. Hrvatska će nastup u spomenutom natjecanju otvoriti gostovanjem u Portugalu 5. rujna, a tri dana poslije na Opus Areni ugostit će Poljsku. Pred hrvatskim izbornikom velika je zadaća. Tijekom ljeta reprezentativno "zbogom" rekli su Domagoj Vida (35) i Marcelo Brozović (31).

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 69

  • helidon 19.08.2024.

    Sučić ne može Mišiću kopačke očistiti. Ali je tu porijeklo plemenito... Herceg Bosna

  • SS paranormal 19.08.2024.

    Kleo se u poštenje i obraz kojega on nema, ima ugovor samo sa klauzulama koje njemu idu u prilog a recimo tipa "nisi prošao skupinu dobijaš otkaz bez prava na otpremninu" e takvoga nema. To su te "federalne" povlastice koje nas koštaju (mislim na našu RH)

  • James Hetfield 19.08.2024.

    On lupa glavom o zid što ne može zvati svog miljenika Vlašića, a i Perišića no ne bi me ni iznenadilo da se koji od njih nađe na popisu. Ebenu grešku je napravio što mlade snage nije više uvodio kroz cijelu prošlu godinu u igru. A bilo je prilike. I sad kad kreću kvalifikacijue za SP on ide mijenjat sustav igre i uigravat momčad. Trener "C" klase- sposoban samo za trenirat egzotične zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare