To je to što me zanima!

Čepo premlatio Đorđevića! Nevjerojatan nokaut Šituma

Na rasporedu je bilo devet borbi, a neke od njih bile su nevjerojatne. Bilo je par vrhunskih nokauta, makljaže u parteru, puknutih arkada, krvavih glava. Pravi MMA spektakl!
Vidi originalni članak

Osam četvrtfinalnih borbi mogli smo gledati na ovotjednoj FNC Armagedon priredbi, a neke od njih bile su pravi spektakl.

Program je počeo borbom između Pletikosa i Todorovića, a Todorović je slavio sudačkom odlukom nakon dominacije u parteru.

POGLEDAJTE PRIREDBU:

Potom su u oktogon stupili Bolfan i Preložnik i gledateljima priredili pravi spektakl. Batine su letjele na sve strane, a iako je Preložnik prvo izgledao bolje, Bolfan se potom probudio, davao direkte, krošee, rušio ga i naposljetku slavio sudačkom odlukom.

- Težak tjedan. Sve se nagomilalo, smrtni slučaj iu obitelji, sve... Došao sam se potući i pokazati što nisam uspio u prvoj borbi - rekao je Mateo Bolfan i zaključio:

- Ogroman pljesak za Nejca, ostavio je tu srce ko i ja. Svi naši borci vole pisat po Instagramu, a nitko nije htio ući u oktogon, a on me se sjetio. Hvala mu na tome!

Potom su se Jovanović i Kolić mlatili na mrtvo ime, a iz tih opasnih razmjena pobjednički je izašao Jovanović.

Antić je lako sredio Tietta tehničkim nokautom, a potom je Mučaj u jednostranoj bitci slavio sudačkom odlukom.

Aleksandar Mihailović slavio je protiv Luke Sumića. Crnogorac ga je naprebijao u parteru, a sudac nije imao druge nego prekinuti borbu odmah u prvoj rundi. Batine su bile ozbiljne...

Šitum kao Cro Cop

Potom smo vidjeli nokaut večeri. U stilu Mirka Filipovića Šitum je odmah na početku borbe high-kickom nokautirao Viškovića. 

- Bio je dobar osjećaj, nisam se dugo borio i falilo mi je. Drago mi je da sam završio tako rano, možda bi bilo bolje da sam malo još nešto pokazao, ali eto, tako je, kako je - rekao je  pobjednik.

- High-kickovi su mi specijalka, čovjeka baš nokautirati s ovim je lijep osjećaj. Osjetio sam da je sjeo udarac, ali nisam znao koliko je točno uzdrman i kad sam shvatio onda sam nasrnuo na njega. Polufinale s Brkanom? Bit će dobra makljaža - rekao je Šitum.

Makljaža Leke i Dimitrijevića

Jovan Leka i Aleksandar Dimitrijević izveli su pravu poslasticu u parteru. Mijenjali su pozicije, gušili se, mlatili, bacali po oktogonu, a naposljetku je Dimitrijević svladao protivnika polugom. Dimitrijeviću je pukla arkada, ali on to nije ni primijetio...

- Nisam ni znao da mi je pukla arkada dok nisam zagrlio protivnika i vidio moju krv na njemu. Ništa nisam osjetio! Instinkt i dobar trener su me doveli tu. Kad sam došao u taj klub, bio sam običan amater, nisam volio parter, a taj čovjek me doslovno vukao za uši da idem na jiu-jitsu i tako.

Za kraj je na red došla i super borba između Vlaste Čepe i Slobodana Đorđevića. Čepo je već u 45 sekundi riješio svog protivnika! Agresivno je ušao u borbu, šaketao ga, a onda završio u gornjoj poziciji i namlatio ga.

- Iskreno, u planu mi je da sljedeća borba bude u oktogonu u Slovačkoj. Triput me prozvao tamo neki dečko, a dvaput nije ušao. Spremam se sad za njega - rekao je Čepo o planovima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • otherwise 18.07.2021.

    i to je, kao, sport????

  • mican 18.07.2021.

    Divan sport !!! Još im samo lavovi fale u kavezu.

  • 18.07.2021.

    Dobro je da netko ovim intelektualcima organizira tučnjave. U protivnom to bi svakodnevno radili na ulici. Usput ... tučnjava za mene nije sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare