To je to što me zanima!

Nosio je Hrvatsku do zadnje medalje: Nakon Čupića i Muse, oprostila se još jedna legenda

Uz Izviđač, Zrinjski, Čakove i Zagreb, prošao je i Wislu, Kielce, Pick Szeged i Montpellier. Šteta jedino da smo ga premalo gledali u reprezentaciji...
Vidi originalni članak

Nakon Ivana Čupića i Željka Muse, do igračkog kraja došao je i Marin Šego (38). Oprostio se u dresu Göppingena u kojem je proveo zadnje dvije sezone rukometne karijere.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz rodnog Međugorja došao je do najvećih visina, a dvije su bile iznad drugih; naslov Lige prvaka s Kielceom 2016. godine i europsko srebro 2020. godine u Stockholmu, gdje nas je upravo Šego nosio do medalje.

Uz Izviđač, Zrinjski, Čakove i Zagreb, prošao je i Wislu, Pick Szeged i Montpellier. Šteta jedino da smo ga premalo gledali u reprezentaciji...

SCHAFFHAUSENU TITULA Musa porazom završio karijeru, bivši izbornik prvak Švicarske ODLAZAK LEGENDE VIDEO Karabatić se oprostio od klupskog rukometa, nokautirao protivnika zadnjim udarcem!

- Trajalo je dugo, skoro 22 godine profesionalne karijere. Petnaest godina sam nastupao u Ligi prvaka, prošao sam šest liga, promijenio puno država, trenera, što se kaže, bio svugdje i vidio svašta. Puno je čimbenika utjecalo na konačnu odluku. Obitelj se puno puta selila zbog mene. Želio sam i da se djeca vrate i završe školu u Međugorju. Prezadovoljan sam svime - rekao je za Balkan Handball.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare