To je to što me zanima!

Noćna diverzija Armade: Ovo je poruka koju su ostavili ispred Maksimira uoči finala Kupa!

Užarenu atmosferu uoči dvoboja Dinama i Rijeke dodatno je podgrijala riječka navijačka skupina s porukom podno Maksimira. Riječani vjeruju da trofej Rabuzinovog sunca ove sezone stiže na Rujevicu
Vidi originalni članak

U srijedu od 19 sati sastaju se Dinamo i Rijeka na Maksimiru u prvoj utakmici finala Hrvatskog nogometnog kupa. Kao uvertiru uoči dvoboja, riječka Armada provela je noćnu akciju u kojoj je razvila transparent ispred maksimirskog stadiona s natpisom "Ono riječko je i ove godine" misleći vjerojatno na Rabuzinovo sunce, trofej pobjednika.

Inače, uoči utakmice obratili su se Bad Blue Boysi sa zahtjevom prema upravi Dinama da gostima osigura i više od predviđenih pet posto ulaznica, odnosno cijelu južnu tribinu iako su oni za Rujevicu dobili samo 412 mjesta u kavezu. U Dinamu su udovoljili njihovu zahtjevu i ustupili 2500 ulaznica, od čega je prodano 1500. Cijene ulaznica su pet eura za sjever gore, 10 za sjever dolje, 15 za zapad gore i 25 eura za zapad dolje.

Podsjetimo, finale Kupa igra se na dvije utakmice, a uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Dinamo je sa 16 trofeja u Kupu najuspješniji u tom natjecanju, dok je Rijeka osvajala natjecanje u šest navrata.

 
 
Idi na 24sata

Komentari 74

  • freeshooter 14.05.2024.

    ...zašto riječki roditelji nisu djeci napisali ovaj natpis... ovako se svi skupa mučimo...

  • Milošević777 14.05.2024.

    Gubitnu uvjek pokušavaju opravdati neuspjeh preko navijača.Sjetimo se odrubljene glave,živ ili mrtav,blokiranje auto ceste,napad na benzinsku i policiju,demoliranje gostujući stadiona,Poljuda,napad na suca u tunelu Poljuda i sve je to normalno za HNS,policiju,tko je odgovarao.Nitko,svi se prave ludi i prelaze preko tih kaznenih djela,do kada gospodine Kustić,ministre policije ide tolerancija prema huliganima

  • sinjskidišpetpk 14.05.2024.

    a jesu im rekli!i neka su ha ha!riječka šaka jada,nikad neće bit skupina vrijedna respekta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare