To je to što me zanima!

Njemački tenisač pozvao Pepa da mu bude trener. Španjolac reakcijom nasmijao sve...

Nekad se osjećam kao krava na ledu. Malo sam bio ograničen u kretnjama. Provjerit ću i vidjeti o čemu se radi. Drago mi je što sam nastavio unatoč tome igrati kako sam htio, na pravom nivou
Vidi originalni članak

Aleksander Zverev (27) uspio je poslije dva i pol sata igre i drame u tie-breaku izbaciti Camerona Norrieja (28) i proći u osminu finala Wimbledona. Nijemac je zabrinuo sve kada se okliznuo i tražio pomoć liječnika zbog bola u koljenu, ali je uspio završiti meč, pobijediti i nastaviti natjecanje na londonskoj travi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među brojnim visokim uzvanicima u Kraljevskoj loži Wimbledona našao se i slavni nogometni trener Pep Guardiola (53). Po završetku susreta Zverev je u intervju na terenu napravio pravi šou čim je vidio da je u publici slavni španjolski trener.

PROŠLA POLA SVIJETA Otac Hrvat, a majka Kineskinja. Lulu dominira na Wimbledonu

- Velika je čast igrati pred Kraljevskom ložom. Tu je i nogometna legenda Pep Guardiola. Kad sam ga vidio, postao sam jako nervozan nekoliko gemova - rekao je Zverev.

- Bayern treba trenera, čovječe. Ako si umoran od nogometa, možeš biti moj trener kad god poželiš - dodao je Nijemac.

Dobro raspoloženi Guardiola se nasmijao i čak poslao “pusu” Zverevu. Nijemac je prokomentirao i situaciju iz drugog seta kada se poskliznuo i pao.

GDJE GLEDATI DONNU VEKIĆ? Odlična Donna Vekić ušla u polufinale Wimbledona! Na korak je do najvećeg uspjeha

- Nekad se osjećam kao krava na ledu. Malo sam bio ograničen u kretnjama. Provjerit ću i vidjeti o čemu se radi. Drago mi je što sam nastavio unatoč tome igrati kako sam htio, na pravom nivou - zaključio je tenisač.

Snimku ove simpatične interakcije Zvereva i Guardiole pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare