To je to što me zanima!

Njemački drugoligaš kupuje na Poljudu? Krenuo je po Sahitija

Hajduk mora prodati nekoliko igrača kako bi napunio klupsku blagajnu, a Sahiti ima ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2026. godine. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je tri milijuna eura
Vidi originalni članak

Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić nedavno je priznao kako splitski klub mora prodati nekoliko igrača nakon što nije uspio izboriti plasman u Konferencijsku ligu, a 'bili' su sada blizu zarade jer je pred odlaskom krilni napadač s Kosova, Emir Sahiti (25).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sahiti je i u prošlim prijelaznim rokovima bio spreman za transfer, a izgleda kako je otkucao taj sat. Njemački drugoligaš HSV, čiji je igrač i bivši hajdukovac Mario Vušković (koji je trenutačno suspendiran zbog pozitivnog dopinškog testa), pokrenuo je pregovore s Hajdukom i zaintereisran je za usluge 25-godišnjeg Sahitija. Reprezentativac Kosova odigrao je 120 utakmica za Hajduk uz 18 golova i 16 asistencija.

Hajduk mora prodati nekoliko igrača kako bi napunio klupsku blagajnu, a Sahiti ima ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2026. godine. Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je tri milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mrkelaoooo 25.08.2024.

    Sve ih prodajete,igrajte s juniorima i opet budete u borbi za peto mjesto..barem s mladima znate na čemu ste

  • mars7 24.08.2024.

    Nek ide sta prije

  • Batista 24.08.2024.

    Što se ne okrenete picoginu, uvezete strance, moglo bi biti nešto os Splića. Okanite se nogometa. Nije to za vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare