To je to što me zanima!

Nizozemci tvrde: Feyenoord je poslao novu ponudu za Luku Ivanušeca, dogovor je blizu

Nizozemski portal 1908.nl, koji je prvi donio vijest da spomenuti klub želi Ivanušeca, a to je Dinamo kasnije i potvrdio, javlja da je Feyenoord poslao novu, poboljšanu ponudu za veznjaka/krilnog napadača
Vidi originalni članak

Dinamo, potvrđeno nam je, svoje stožerne igrače ne želi prodavati do 15. kolovoza, odnosno playoffa Lige prvaka. Ipak, nizozemski prvak Feyenoord ne odustaje, želi što prije dovesti Luku Ivanušeca (24).

POGLEDAJTE VIDEO: Bad Blue Boysi i igrači slave naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nizozemski portal 1908.nl, koji je prvi donio vijest da spomenuti klub želi Ivanušeca, a to je Dinamo kasnije i potvrdio, javlja da je Feyenoord poslao novu, poboljšanu ponudu za veznjaka/krilnog napadača.

Dinamo, neslužbeno, za Ivanušeca traži barem 12 milijuna eura. Prva ponuda roterdamskog kluba bila je teška sedam milijuna eura, a čelnici kluba iz Maksimirske 128 glatko su to odbili.

MOUFIJA TRAŽIO I PORTO Hrvat koji je igrao s novim Hajdukovim pojačanjem: Zvijer je, a rijetko je išao u teretanu HNL MERCATO Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

1908.nl javlja da je Feyenoord sad poslao ponudu tešku osam milijuna te lako ostvarive bonuse. 

"Dinamo razmatra ponudu. Čelnici zagrebačkog kluba interno će prodiskutirati o njoj i Feyenoordu u što skorijem roku odgovoriti. Igrač želi u Rotterdam. Razlika u onome što nudi Feyenoord i što želi Dinamo nije nepremostiva", piše spomenuti portal pa dodaje:

"Ivanušec je prva želja u ovom prijelaznom roku. Klub još prati polušpicu Arsena Zakharyana (Dinamo Moskva) te Gustava Isaksena (Midtjylland), koji se najbolje snalazi na desnom krilu. Prioritet je, međutim, Ivanušec.

NEMA STRAHA Pobjednik ide na 'modre': Remi Astane i Dinamo Tbilisija u prvoj utakmici, dominirao Tomasov! STIŽE POJAČANJE Bišćan je konačno dočekao: Japanac potpisuje za Dinamo!

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Palmanova 13.07.2023.

    Ivanusec je druga zelja,prva zelja je bio Danjuma ali im je preskup.sad je Ivanusec opcija

  • Plava_Ljubljana. Dinamo 13.07.2023.

    Ako i on ode onda smo stvarno u problemima. Ako ide nek ne ide izpod 12 milijuna ipak je on reprezantativac 3 najjace repke na svijetu

  • becks20 13.07.2023.

    Do sad sam još donekle vjerovao da će ova uprava nešto pozitivno napravit što se prelaznog roka tiče, al ak Ivanušeca koji je procijenjen na 12 daju za 8 milja, sve ih treba potjerat iz Dinama! Drugi će nama spuštat cijenu našim igračima, a kad treba kupit onda će nam nabijat u nebesa, sramotna rasprodaja i ponašanje uprave kluba!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare