To je to što me zanima!

Ništa od 'vaterpola' u Gorici! Odgođen susret protiv Slavena

S obzirom da je travnjak u Gorici delikatan, kao i neki drugi u HNL-u, iole jača kiša stvori veliko blato, lokve i gotovo je nemoguće igrati. Pa su se klubovi s radošću složili da je utakmicu najbolje odgoditi
Vidi originalni članak

Nakon remija Šibenika i Istre (0-0) na otvaranju 8. kola HNL-a, subotnji program trebao je ponuditi okršaj Gorice i Slaven Belupa u Turopolju. Zbog nevremena u Zagrebu i okolici te obilnoj kiši koja je krenula tijekom noći i potopila brojne prometnice, susret je odgođen.

S obzirom da je travnjak u Gorici delikatan, kao i neki drugi u HNL-u, iole jača kiša stvori veliko blato, lokve i gotovo je nemoguće igrati. Pa su se klubovi s radošću složili da je utakmicu najbolje odgoditi jer uvjeta za igru ne bi bilo uopće.

Poznat je i novi termin, susret je prebačen za ponedjeljak u isto vrijeme. Dakle, ponedjeljak u 16 sati Gorica će dočekati Slaven, a treneri Rajko Vidović i Mario Kovačević imat će dva dodatna dana za pripremu dvoboja.

Svi navijači koji imaju kupljene ulaznice, s istima će na stadion moći ući u ponedjeljak, izvijestila je Gorica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • purgersirokibrijeg 28.09.2024.

    Sve će to črnko vode sam očistiti,druga liga im se smješi

  • toma789 28.09.2024.

    ukinuti sve klubove koji nemaju adekvatan teren

  • danko1471991 28.09.2024.

    Zasto HNS ne odobri umjetne travnjake barem tamo gdje je najgore, poput Gorice i Sibenika... Kod mene bi klub koji nema pristojan travnjak letio iz najvišeg ranga i gotova stvar... Sto uopce klubovi postoje ako se ne mogu brinuti o sebi... HNS bi trebao brinuti sada o svim klubovima... Pa to ne radi ni jedan savez...

Komentiraj...
Vidi sve komentare