To je to što me zanima!

Ništa od spektakla u Areni: Klubovi neće pustiti igrače

Najavljeni rukometni spektakl u Areni između Hrvatske i Svijeta ipak se neće odigrati. Najbolji europski klubovi ne žele pustiti svoje rukometaše
Vidi originalni članak

Gotovo je sigurno da se utakmica rukometne reprezentacije Hrvatske i reprezentacije Svijeta neće odigrati!
- Utakmica je upitna! Na sastanku klubova najboljih europskih klubova (G-14) odlučeno je da se u nekim stvarima nisu dogovorili sa IHF-om i igrači iz tih klubova neće doći u Zagreb. A riječ je o kompletnoj postavi reprezentacije Svijeta - rekao je za Večernji list Zoran Gobac.
Utakmica se trebala odigrati 2. prosinca u zagrebačkoj Areni kao dio proslave 60. rođendana HRS-a, a u Areni su trebali igrati doista najbolji rukometaši na svijetu. Zagrebačka publika tako je na jednom mjestu trebala gledati Karabatića, Hvidta, Kavtičnika, Narcissea, Lijevskog, Metličića, Balića i mnoge druge. Spor između IHF-a i G-14 nastao je oko termina odigravanja utakmice. To, naime, nije u terminu EHF-ova i IHF-ova slobodnog tjedna. Iako je HRS ranije zatražio taj datum, a IHF pristao na to, vlasnici najboljih svjetskih klubova ipak ne žele svoje skupo plaćene zvijezde puštati tamo gdje ne moraju.
Rukometni savez još ne odustaje od utakmice, no odluka bogatih klubova je jasna i obožavatelji rukometa u Zagrebu sigurno neće gledati najbolje svjetske rukometaše. Možda će i vidjeti 'kauboje', no tko zna tko će stajati na drugoj strani.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedran_zgb 05.11.2009.

    hahaha...prc milojka je ovo...:)

  • tunusmaximus 04.11.2009.

    Predobro da bi bilo istinito!

  • mkirilenko 04.11.2009.

    koga briga za neakvu prijateljsku tekmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare