To je to što me zanima!

Ništa od Šotičeka u Dinamu! Ide u Basel za tri milijuna eura

Lokomotiva će na ime odštete dobiti oko tri milijuna eura, a transfer radi poznati hrvatski menadžer Tomislav Puljić. Dinamo sad pojačanja za desno krilo vidi u Marcu Pašaliću i Juanu Cordobi
Vidi originalni članak

Gotovo cijelo ljeto Marin Šotiček (19) pregovarao je s Dinamom. Bilo je povuci-potegni.

POGLEDAJTE VIDEO: Zafrkancija na treningu Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrač Lokomotive nije pristajao na 10.000 eura mjesečno plus bonusi za ulazak u europska natjecanja i dizanje plaće kroz godine. Dinamo je bio spreman ponuditi mu 15.000 eura mjesečno, ali ništa ni od toga.

Šotiček odlazi iz HNL-a, a njegova nova destinacija bit će švicarski velikan Basel. Lokomotiva će na ime odštete dobiti oko tri milijuna eura, a transfer radi poznati hrvatski menadžer Tomislav Puljić.

Krilni napadač u četvrtak odlazi na liječnički te će staviti paraf na višegodišnji ugovor. Dinamo se sad, što se pojačanja na desnom krilu tiče, okreće Rijekinom Marcu Pašaliću (23) i Kolumbijcu Juanu Cordobi (21), koji igra za Deportivo Cali.

NOVI TRANSFER? Doznajemo: Još jedan igrač na odlasku iz Dinama! Nizozemci žele dovesti mladog stopera NEVJEROJATNI BALLKANI Prošle godine dobili su Dinamo, sad ih izbacili andorski amateri

Idi na 24sata

Komentari 72

  • skenderbeu___dinamo 17.07.2024.

    Odbio BiH prćiju i odlazi u velikana. Sretno mu bilo

  • KAJ DA 17.07.2024.

    Bravo Marine...Evo i tebe u klubu Halilovića, Murića, Ćorića...Uživaj!!

  • fernandes11 17.07.2024.

    uuuuuh al ce mali past...zavidit ce muriću

Komentiraj...
Vidi sve komentare