To je to što me zanima!

Ništa od rekonstrukcije Poljuda, Hajduk će dobiti novi stadion

Bolje da za Hajduk izgradimo novi stadion na Brodarici, a Poljud saniramo u onom opsegu u kojem bi se on u budućnosti koristio za neke druge sportove, rekao je splitski gradonačelnik
Vidi originalni članak

Mnogo se govori o novom Maksimiru, o sanaciji Kranjčevićeve, a nešto se spominjalo i - Poljud. Mnogim hrvatskim stadionima i travnjacima dobro bi došla totalna rekonstrukcija, a mnogi to neće dočekati. U Splitu će se stadion sanirati.

VRIJEDAN 600.000 EURA Pao je potpis ugovora o obnovi Poljuda: 'Želimo da ljepotica što prije opet zasja punim sjajem'

No, to neće biti sve. Splitski gradonačelnik Ivica Puljak objavio je da odustaje od kompletne rekonstrukcije te će 'bilima' napraviti novi stadion. Idejno rješenje potpune rekonstrukcije Poljuda su ocijenili kao preskupo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je zaista veliki iznos, u ovom trenutku nije potrebno ići u tom smjeru. Bolje da za Hajduk izgradimo novi stadion na Brodarici, a Poljud saniramo u onom opsegu u kojem bi se on u budućnosti koristio za neke druge sportove, a jedan od njih je atletika. Taj bi iznos sredstava najbolje bilo usmjeriti u kamp Hajduka - rekao je gradonačelnik Splita za Novu TV.
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kajzanavek 22.10.2024.

    Bilo bi dobro i poželjno da oba kluba krenu u izgradnju novog stadiona, i Rijeka da se priključi. Onda bi imali 4 lijepa i kvalitetna stadiona u državi. Kamo sreće da se krene.

  • 24satakaranja 22.10.2024.

    Dotrat tovare i koze da pasu. Litra magarećeg mlika je 30 eura u zagori.

  • OneOfMany 22.10.2024.

    uvijek ista obećanja kreću svuda pred lokalne izbore

Komentiraj...
Vidi sve komentare