To je to što me zanima!

Ništa od klupe Dinama, ali zato je tu klub iz Razgrada. Bivši trener 'plavih' preuzeo Bugare

Jovićević je u dosadašnjoj karijeri vodio Karpate, Celje, Dinamo, Dnipro 1, Šahtar i saudijski Al Raed. S Ludogorecom će igrati i Europsku ligu u kojoj u idućem kolu gostuje u Češkoj kod Viktorije Plzen
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Igor Jovićević dugo je kotirao za jednog od kandidata za klupu "modrih", ali Dinamo je preuzeo Nenad Bjelica, a Jovićević bugarski Ludogorec! Klub je to potvrdio na svojim službenim društvenim mrežama, a Jovićević u Bugarsku vodi i članove stručnog stožera s kojima je ranije surađivao.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ukrajinci Andrij Hanas i Jurij Ben, te Španjolci Javier Lobo i Antonio Adan tako će i nakon zajedničkog rada u Dnipru 1 i Šahtaru raditi s Jovićevićem.

- Velika mi je čast što sam imenovan za trenera kluba poput Ludogoreca. Nadam se da ćemo ostvariti visoke ciljeve, potencijal ove momčadi je ogroman - rekao je bivši trener Dinama nakon potpisa ugovora.

Jovićević je u dosadašnjoj karijeri vodio Karpaty, Celje, Dinamo, Dnipro 1, Šahtar i saudijski Al Raed. S Ludogorecom će igrati i Europsku ligu u kojoj u idućem kolu gostuje u Češkoj kod Viktorije Plzen

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare