To je to što me zanima!

Ništa od gostovanja Dinama u Mostaru. Ali fešta će se održati

Dinamo već dugi niz godina nije gostovao u Hercegovini gdje ima veliku bazu navijača. Sve je bilo dogovoreno, 'modri' su put Mostara trebali 12. listopada, ali sad je sve odgođeno...
Vidi originalni članak

Dinamo je tijekom reprezentativne stanke trebao put - Mostara. Zagrepčani su još ranije dogovorili prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim, taj se dvoboj trebao održati 12. listopada, ali on je na kraju odgođen. U Maksimiru je proteklih dana došlo do velikih promjena, stigao je novi stručni stožer predvođen Nenadom Bjelicom koji tijekom reprezentativne stanke želi bolje upoznati momčad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zagrepčani će prvom sljedećom prilikom gostovati u Mostaru, ispuniti obećanje svom domaćinu. Ipak, u Mostaru će se 12. listopada održati Plava noć gdje će se brojni navijači Dinama iz Hercegovine moći družiti s bivšim igračima i legendama kluba. Plava noć održat će se u Svadbenom salonu Luna na Čulama.

Dinamo će nakon utakmice protiv Monaca u Ligi prvaka (srijeda, 21 sat) prije reprezentativne stanke na put u Varaždin ovu nedjelju od 16 sati. Nakon dvotjedne stanke slijedi mu put u Pulu na utakmicu s Istrom (19. listopada, 18.30), a onda će na treće gostovanje zaredom protiv Salzburga u Ligi prvaka (23. listopada, 21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare