To je to što me zanima!

Niku Kranjčara želi posljednja momčad Le Championnata

Mnogo se klubova u zadnje vrijeme javilo da bi voljelo angažirati hrvatskog veznjaka, a posljednja u nizu je Nica. U pitanju je zadnjaa momčad francuske nogometne lige
Vidi originalni članak

Što će biti sa 27-godišnjim hrvatskim nogometašem Nikom Kranjčarom i dalje se ne zna. Njegova je svakodnevica Tottenham, a tamošnji trener Harry Redknapp uporno ponavlja da ga ne želi prodati...

No, istovremeno, Kranjčar igra zbilja rijetko. Uglavnom sjedi na klupi za pričuve, te je i sam izjavio da takav ritam ubitačno utječe na njega, čak i u pogledu skorašnjeg nastupa na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Niko žudi za igrom i zato su mu sve manji kriteriji gdje bi nastavio karijeru.

Mnogo se klubova u posljednje vrijeme javilo da bi voljelo angažirati hrvatskog veznjaka, a posljednja u nizu je - Nica. U pitanju je trenutačno posljednjaplasirana momčad francuskog Le Chamionnata.

Navodno su iz Nice prema Londonu poslali ponudu, za koju se još uvijek ne zna kakva je točno. Naime, od strane Tottenhama ili Nike Kranjčara još uvijek nije zabilježena nikakva reakcija.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_130770 30.01.2012.

    Ovaj Niko il je rob u tom Tottenhamu il je veći mazohist neki. Od kad je u tom klubu isti status i nikako da ode. Stalno čitamo ''želim igrati'' bla bla bla. Tu neko kenja žešće.

  • stips_1 30.01.2012.

    niko legendo nema veze koliko minuta bi dobio unici ... ne prodaji se ispod cijene !!!

  • HercegSvabo 30.01.2012.

    Stalno nabrajaju tko ga sve želi, a nikako da ga neko kupi. Ko tu koga...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare