To je to što me zanima!

Nikolina Babić povukla se s pozicije predsjednice HTS-a

Nakon više od šest godina volonterskog rada na poziciji predsjednice Hrvatskog teniskog saveza povući ću se zbog mojih novih privatnih i poslovnih obveza, rekla je Babić koja je šest godina obnašala dužnost predsjednice
Vidi originalni članak

Nikolina Babić odlučila je nakon više od šest godina provedenih na dužnosti predsjednice Hrvatskog teniskog saveza (HTS) povuči se s tog mjesta, objavljeno je nakon sastanka Upravnog odbora HTS-a održanog u ponedjeljak.

"Nakon više od šest godina volonterskog rada na poziciji predsjednice Hrvatskog teniskog saveza povući ću se zbog mojih novih privatnih i poslovnih obveza. Željela bih se zahvaliti svim igračicama i igračima, trenerima, izbornicima, stručnom stožeru, klubovima, svim djelatnicima HTS-a,  članovima Skupštine, UO i NO na predanom radu, suradnji i velikoj podršci svih ovih godina. 

Zahvaljujem se svim institucijama, HOO-u, Ministarstvu turizma i sporta, ITF-u, Tennis Europe, zatim svim našim sponzorima te medijima na zajedničkom radu i suradnji na svim projektima koji bez njih ne bi bili ostvarivi", stoji u priopćenju.

Skupština za izbor novog predsjednika ili predsjednice HTS-a održat će se 16. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Miss Peškarušs 23.09.2024.

    Odlično. Taman funkcija za mene, samo što ja neću volontirati, već dobro naplatiti svoj (ne)rad, kao i svi na visokim pozicijama u ovoj zemlji. Pozicijo, stižem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare