To je to što me zanima!

Nikad oštriji Vaha: Ne mogu to tolerirati! Znam da me ne volite

'Više neću ulaziti u raspravu o tome i odgovarati na stvari u koje me neki pokušavaju umiješati. Nastavit ću sa svojim dužnostima'. rekao je Vahid Halilhodžić
Vidi originalni članak

Umjesto da se govori o mojim brojkama i uspjesima, predmet sam široke kampanje kritika i samo se govori o mojoj smjeni. To više ne mogu tolerirati, poručio je izbornik marokanske nogometne reprezentacije Vahid Halilhodžić (69) za tamošnji medij Koora.

ODRŽALI SASTANAK Po tko zna koji put Marokanci objavili da je Vaha dobio otkaz

Vratio se s odmora bosanskohercegovački trener, otišao na sastanak s čelnim čovjekom Marokanskog nogometnog saveza Fouzijem Lekjom, a nakon toga je odmah marokanski novinar Hamza Hachlaf objavio na društvenim mrežama da bi Vaha po tko zna koji put navodno trebao dobiti otkaz.

- U uredu sam, radim i ne obraćam pažnju na stvari koje kruže o meni. Nakon silnog pritiska trebao mi je odmor, a mislim da sam ga zaslužio nakon svega s reprezentacijom Maroka. Više neću ulaziti u raspravu o tome i odgovarati na stvari u koje me neki pokušavaju umiješati. Nastavit ću sa svojim dužnostima - objasnio je Halilhodžić.

NAVIJAČI GA ŽELE... Pogledajte reakciju Vahe na pitanje bi li opet vodio Dinamo

Veliki je problem povratak odbačenik zvijezda, a to su Hakim Ziyech (Chelsea), Noussair Mazraoui (Ajax), Adel Taarabt (Benfica) i Amine Harit (Marseille) za koje je Vaha rekao da ih neće zvati natrag. Počelo se pisati i o novom izborniku, a to bi trebao biti Portugalac Andre Villas-Boas, bivši trener Porta Chelseaja.

- Znam da me ne volite, a ja dijelim isto mišljenje i za vas - poručio je marokanskim novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I ŠČRBAK PODIGLI ČOVJEKA OD 170 KILA

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Stojan NEUM 09.05.2022.

    Dobar si stručnjak ali nisi Bog o kom svakodnevno svi portali bruje "Uživaj u mirovini"

  • HatersGonnaHate 09.05.2022.

    "Znam da me ne volite, a ja dijelim isto mišljenje i za vas - poručio je marokanskim novinarima" koji kralj hahah

  • hudycar 09.05.2022.

    Ajmo Vaha vrijeme je za Dinamo još jednom prije mirovine

Komentiraj...
Vidi sve komentare