To je to što me zanima!

Nijemci 'vadili mast' treneru Bayerna nakon što je razbio Dinamo: 'Ne, rušit ću barijere'

Bili smo nervozni nakon što smo primli dva gola, ali smo onda dobro reagirali. Izvanredna utakmica, rekao je Vincent Kompany nakon 9-2 protiv Dinama
Vidi originalni članak

Harry Kane rekao je nakon četiri gola od devet Bayernovih Dinamu kako ih je trener Vincent Kompany tjerao da budu nemilosrdni, a evo što je rekao novi trener Bavaraca nakon što je razmontirao hrvatskog prvaka:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretni smo zbog devet golova i prva tri boda u Ligi prvaka. Bila je to stvarno izvanredna utakmica, pokazali smo da znamo igrati nogomet, dobili smo dva gola, pa bili malo nervozni, ali onda imali dobru reakciju. Za naše golove je zaslužna cijela momčad, ovo je za nas bila lijepa i uspješna noć - rekao je Vincent Kompany, a njemačke medije je zanimalo misli li da kao trener nije dostojan Bayerna:

- Trudim se, želim poboljšati sebe i svoju momčad. Na ovo pitanje ću vam dati dubok, nadam se i smislen odgovor. Ali pokušat ću biti kratak. Ja sam rođen u Bruxellesu, otac mi je bio izbjeglica, rođen je u Kongu. Koje su bile mogućnosti da ja uspijem u nogometu? Zaigram u Premier ligi i Ligi prvaka, tamo osvajam trofeje? Vjerojatno manje od 1 posto, a evo sad sam trener Bayerna. Jedino je pitanje vjerujete li u sebe, imate li pravi mentalitet, možete li se dignuti i kad neki put ne uspijete u životu, to je važno. Uvijek možete svašta pročitati na internetu, ali što bi ljudi poput mene trebali napraviti? Samo tako odustati? Ne, ja nisam takav. Želim rušiti razne barijere.

Malo o ozljedi Manuela Neuera...

- Neuer je dobro, nisam doktor, niti sam već pričao s našim liječnikom. Više ćemo sutra znati o njegovom stanju, nismo htjeli ništa riskirati.

A uživa li Kompany kad je Bayern vodeći u novom konceptu Lige prvaka?

- Tek je prvo kolo, ma ono još nije ni kompletirano. Trebamo misliti samo na svaku sljedeću utakmicu, pokušati što više pobjeđivati. I onda će to biti dobro - završio je Kompany.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kumes 18.09.2024.

    BBB ocjena 9 za ponasanje

  • TAKE IT BACK 18.09.2024.

    Jakirović je manga, ali samo za HNL. Nemojte se začuditi ako napravi isto što i sa Rijekom.

  • Hrvat u metropoli 18.09.2024.

    Njemci kad budete imali svemirski program kao mi onda se javite. Mi ima 70 godina slali ljude i pse u svemir, a vaš domet napravit malo bolje auto. Zato mir molim. Smirite se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare