To je to što me zanima!

Ni ozljeda ga nije spriječila: Plazibat s gipsom na slomljenoj ruci došao podržati Hrvatsku

Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede, rekao nam je Plazibat
Vidi originalni članak

Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama, rekao nam je Antonio Plazibat u subotu nakon poraza od Tariqa Osara u borbi za privremeni pojas teške kategorije u Gloryju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Solinjanin je prvi na ljestvici teškaša, bio je ogromni favorit, ali nažalost, slomio je ruku u prvoj rundi i nije uspio pružiti pravi otpor Nigerijcu. Unatoč velikoj boli, junački je stisnuo zube i dogurao do pete runde, ali tamo ga je Osaro nokautirao i osvojio pojas.

Plazibat je bio utučen nakon poraza. Nije uspio ispuniti svoj san pred nekoliko tisuća hrvatskih navijača i delegacijom HNS-a koji su ga došli podržati. Unatoč velikom razočaranju i ozljedi, hrvatski borac je došao navijati za Hrvatsku u finalu Lige nacija protiv Španjolske.

Dok se penjao stepenicama De Kuipa, susreo je brojne hrvatske navijače koji su ga utješili i stisnuli mu ruku, pronašao je i vremena za fotografiju. Pojavio se s gipsom na lijevoj ruci koju je slomio u prvoj rundi prilikom jednog udarca. Ni to ga nije omelo da svjedoči spektaklu i posebnoj noći za hrvatski nogomet.

- Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede - kazao nam je Plazibat. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Rvat12 18.06.2023.

    Kako ga sram nije onolike batine dobiti …bolje da se ne pojavljuje u javnosti …sramota od Boga i naroda

  • Jagoda jagoda 18.06.2023.

    Glavu gori i ajmooo pokaži srce vatrenooo❤️🤍💙!

Komentiraj...
Vidi sve komentare