To je to što me zanima!

Ni mađarski 'snajperi' ne mogu protiv Bijača: Ovo je za svjetsku i hrvatsku vaterpolsku povijest!

Zsolt Varga poslao je u napad najjaču mađarsku vaterpolsku bojnu kao nekada Matijaš Korvin, ma mogao je izbornik Mađarske poslati i mornaricu, ali što mu to vrijedi kada je zadnju crtu hrvatske bojišnice držao pukovnik Bijač
Vidi originalni članak

Finale Europskog i Svjetskog prvenstva u 30 dana možda za nekoga nije bilo dovoljno grandiozno? Nema problema, oni su u stanju napraviti nešto još grandioznije i epohalnije. I jesu, hrvatski vaterpolisti su i u finalu Olimpijskih igara!

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • MARKO1977 11.08.2024.

    tko dolazi danas od politicara?

  • RedDoor 10.08.2024.

    Čestitke vaterpolistima, ali možda i ključna tema naše države, malo off topic, se šulja pomalo izgleda, a to je porez na nekretnine. Taj porez bi nas učinio podstanarima u vlastitom domu izgleda, uvijek korak do beskučništva i ulice, poskupio bi još više stanarine i još više otežao dolazak do vlastitog doma za mlade obitelji. I ovo malo što nas je ostalo bi odselilo. Ako želite pomoći oko stambenog pitanja smanjujte poreze i namete, a ne nabijati nove. Ionako spadamo u red najoporezovanijih zemalja izgleda. A da je smanjiti preveliki državni aparat možda. Imamo teritorijalni ustroj veci nego Britanija izgleda, javnu upravu vrlo lošu izgleda itd..

  • TRAKTORIJADA NA DAN 09.08.2024.

    U prizrenu sigurno će se viti ali glava tvoja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare