To je to što me zanima!

Beljo neće ni u Dinamo ni u Hajduk, otišao je u Austriju...

Dion Drena Beljo bio je visoko na listi želja dvaju hrvatskih klubova, ali na kraju će karijeru nastaviti u Austriji. S klupe će ga voditi bivši pomoćnik Juliana Nagelsmanna i Ralfa Rangnicka...
Vidi originalni članak

Dion Drena Beljo (22) prelazi u Rapid Beč! Kako doznaje Germanijak, hrvatski napadač će u Austriju otići na jednogodišnju posudbu iz Augsburga, a u ponedjeljak bi trebao proći liječnički pregled. Povezivalo ga se s Dinamom i Hajdukom, čiji je interes potvrdio njegov agent Srđan Lakić, ali čini se da će Beljo ipak zaigrati u Austriji. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ponuda Rapida nije bila financijski najviša, na dolazak u Beč nagovorio ga je trener Robert Klauss, koji je izašao iz Leipzigove trenerske škole; Bio je pomoćnik Julianu Nagelsmannu i Ralfu Rangnicku. Rapid će igrati kvalifikacije za Europsku ligu, a prošle sezone završio je četvrti u austrijskoj Bundesligi

Beljo je već ranije prihvatio ponudu kluba, ali Augsburg i Rapid nisu se mogli dogovoriti oko uvjeta posudbe. Na kraju bi austrijski klub trebao imati opciju otkupa na kraju sezone, koju mogu i ne moraju iskoristiti. 

Beljo je u karijeri igrao za Cibaliju, Osijek, Istru 1961 i Augsburg, a Rapid bi mu trebao biti sljedeći klub. Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je dvaput i još čeka na prvi gol.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mata10 07.07.2024.

    Sretno mu bilo, i nije igrač za Dinamo.

  • domba18 07.07.2024.

    E moj Beljo na kraju ces završiti u Rumunjskoj pa zatim u Varaždinu 😆

  • Pra&vica 07.07.2024.

    Objektivno...dosao je u dobru sredinu...klub, zemlju,grad...ali po svojim sposobnostima i fizikalijama, mogao bi i trebao igrati na daleko visoj razini...vec Dinamo bi mu bio znatan pomak...ubrzo ce to vidjeti...u njegovim godinama ne smije novac biti OSNOVNO mjerilo...ali menadjeri...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare