To je to što me zanima!

Ngannou nokautirao protivnika i posvetio pobjedu preminulom sinčiću: 'Borim se zbog njega'

Do pobjede je kamerunski borac došao na tlu. Ngannou se izborio za gornju poziciju, a zatim je snažnim udarcima dovršio protivnika Ferreiru
Vidi originalni članak

Francis Ngannou (38) vratio se u kavez nakon dva boksačka meča, a u glavnoj borbi PFL-ove prirodbe u Saudijskoj Arabiji pobijedio je Renana Ferreiru (34) nokautom u prvoj rundi. Ferrerira je do borbe s Ngannouom imao tek jedan poraz u posljednjih pet godina, i to od Hrvata Ante Delije, ali nije parirao bivšem UFC-ovom prvaku.

Za Ngannoua je ovo bila prva borba u PFL organizaciji nakon što je napustio UFC. I unatoč impozantnim fizičkim karakteristikama protivnika (Ferreira je s 203 cm bio 10 cm viši!) odradio je ekspresni posao u kavezu i vratio se pobjedama nakon što je izgubio od Tyson Furyja i Anthonyja Joshue u boksačkim borbama.

Do pobjede je kamerunski borac došao na tlu, gdje su borci završili nakon malo više od minute borbe. Ngannou se nakon nekoliko minuta izborio za gornju poziciju u parteru, gdje je udarcima dovršio protivnika. Štoviše, Ferreira je izgubio svijest.

Ngannou je pobjedu posvetio preminulom sinu Kobeu, koji je početkom godine preminuo. Imao je tek 18 mjeseci.

- Ne mogu razmišljati ni o čemu, osim o mojem sinu Kobeu. Ovu sam borbu prihvatio samo zbog njega. Nadam se da ćete zapamtiti njegovo ime. Bez Kobea ne bismo bili ovdje, ja se ne bih borio... - rekao je Ngannou i zatim zaplakao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Antimor 20.10.2024.

    Iskrena sućut i čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare