To je to što me zanima!

Nezaustavljivi Ronaldo: Zabio peti u sedam ogleda

Fenomen zabio u pobjedi Corinthiansa kod Ituana 3-0. To mu je peti gol u sedam utakmica. Njegov je klub sad drugoplasiran, tri boda od Palmeirasa
Vidi originalni članak

Ronaldo se više ne zaustavlja, u utorak protiv Ituana zabio je peti gol u dresu Corinthiansa. Pokazalo se da je to bio presudni gol, jer nakon 2-0 u 26. minuti prvog poluvremena igra Ituana sasvim se raspala. Velik je to korak naprijed za Ronalda, koji prije nešto više od mjesec dana nije bio u stanju odigrati 20 minuta ozbiljne utakmice. Povratkom samopouzdanja Fenomen postaje sve opasniji, zbog čega najviše strahuju u vodećem Palmeirasu. Iskusni napadač još vjeruje u poziv u reprezentaciju Brazila, no, kako sam kaže, prioritet mu je dobro igrati za klub.
- Igre u klubu dovode do reprezentacije, meni je prioritet bio vratiti se na travnjake. Nije lako nakon tako duge stanke, no sad sam sretan. Koncentriran sam samo na Corinthians, u ovim trenucima ne mislim o reprezentaciji. Još nisam u najboljoj formi, moram smršavjeti još tri kilograma, no veseli me što sam se integrirao u momčad - rekao je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mato_swe 01.04.2009.

    too care...IL FENOMENO!!! pokazi svima da jos mozes!

Komentiraj...
Vidi sve komentare