To je to što me zanima!

Neymaru napukla kost: Real je 'passe', izbivat će mjesec dana

Kroos je izbivao nekoliko tjedana, a Marcelo i Xabi Alonso s takvom frakturom bili su mjesecima izvan terena. Zaigra li Neymar, mogao bi trpjeti posljedice idućih godinu dana, upozorava liječnik
Vidi originalni članak

Ozljeda Neymara ozbiljnija je nego što se činilo te će morati propustiti uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida! Svaka nada u brz oporavak brazilske zvijezde ugašena je službenim priopćenjem iz PSG-a u kojem je potvrđena stres fraktura pete metatarzalne kosti.

Brazilski Globoesporte otišao je korak dalje i donosi informaciju kako će najskuplji nogometaš svijeta morati na operaciju te ga na travnjacima neće biti dva mjeseca. U tom slučaju bio bi mu upitan i ostatak sezone, prijateljska utakmica protiv Hrvatske 3. lipnja na Anfieldu, ali i - Svjetsko prvenstvo u Rusiji! Ipak, trener Parižana Unai Emery opovrgnuo je te informacije.

- Nismo donijeli odluku o Neymarovoj operaciji, informacija je pogrešna. Jutros sam imao sastanak s liječnikom i rekao je da je uganuo gležanj. Analizirali smo ozljedu i vidjeli da je bila mala pukotina na petoj metatarzalnoj kosti, vidjet ćemo sljedećih nekoliko dana kako će se razvijati njegov oporavak.

- Igrač s takvom ozljedom teško može igrati utakmicu idući tjedan. Mogao bi igrati pod injekcijama, ali postoji rizik loma kosti zbog boli. Savjetovao bih mu da ne igra protiv Reala - rekao je liječnik Pedro Luis Ripoll za Radio Cadena COPE i dodao:

- Kroos je izbivao nekoliko tjedana, a Marcelo i Xabi Alonso s takvom frakturom bili su mjesecima izvan terena. Zaigra li Neymar, mogao bi trpjeti posljedice idućih godinu dana!

STRADAO GLEŽANJ Izgubljen je za Real?! Neymara su u suzama iznijeli s terena...

Čak i da ne dođe do operacije, Brazilac će s travnjaka izbivati najmanje mjesec dana, a osim susreta s madridskim Realom koji se igra idućeg utorka, propustit će i četvrtfinale francuskog kupa protiv najvećeg rivala Marseillea u srijedu, a upitan je i za finale liga-kupa protiv Monaca koje je na rasporedu 31. ožujka.

Nije to jedina loša vijest za Parižane što se tiče zdravstvenog stanja u momčadi. Neymarov sunarodnjak Marquinhos pretprpio je ozljedu lijevog bedrenog mišića prvog stupnja i upitan je za utakmicu protiv Reala, u koju Madriđani nose vodstvo 3-1 iz prve utakmice.

Payet sucu: Reci Neymaru da se smiri

A Goal doznaje da je tijekom nedjeljne utakmice na Parku prinčeva jedna od najvećih zvijezda Marseillea, Dimitri Payet rekao sucu: "Reci Neymaru da se smiri ili ćemo se mi obračunati s njim". Čuli su to i igrači PSG-a pa je Thiago Silva nakon utakmice rekao.

- Sramota je to što je Payet rekao sucu - da su ga željeli ozlijediti. To nije nogomet. Neymar je sretan kada igra - rekao je Thiago Silva za Canal+.

Odmah nakon utakmice je izjavu dao i Bouna Sarr, igrač koji je bio s Neymarom u duelu u trenutku kada se ozljeda i dogodila, ali je odbio optužbe da je startao na Brazilca s namjerom da ga ozlijedi.

- Neymar? Ja znam samo da sam išao na loptu, nisam išao u taj duel s namjerom da ikoga ozlijedim jer to nije moj način igre. Šteta, ali i ozljeda je dio utakmice kao i svaki drugi - rekao je Sarr.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • bradonja5 27.02.2018.

    Proslu utakmicu protiv reala njega smatram za najveceg krivca u 3-4 ciste prilike za uposlit suigrace za cistu sansu 1 na 1 s golmanom on nesto sam pokusava. Ako sad nece biti neymara mjenjat ce ga di maria sto je za PSG veliki plus s toga ocekujem mnogo tezu utakmicu po Real...

  • kovač7 27.02.2018.

    Opet

  • kbeb1234 27.02.2018.

    Veće šanse ima PSG brz njega nego s njim al svejedno Real to glatko prolazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare