To je to što me zanima!

Neymar se konačno vratio treninzima nakon teške ozljede

Al-Hilal još nije uvrstio Neymara na popis sudionika saudijskog prvenstva koje je počelo u kolovozu, ali je na onom azijskog prvenstva
Vidi originalni članak

Brazilski napadač Neymar (32) najavio je povratak kolektivnim treninzima saudijskog kluba Al-Hilal, nakon gotovo godinu dana pauze zbog teške ozljede lijevog koljena .Brazilski 32-godišnji nogometaš došao je u Al-Hilal u kolovozu 2023. iz PSG-a, ali je ozlijedio križni ligament i meniskus 17. listopada u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2026. između Brazila i Urugvaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan sam što sam se vratio - napisao je Neymar na portugalskom na svom Instagram računu gdje je objavio fotografije sebe na terenu sa svojim suigračima.

VELIK UDARAC Neymar ponovno nije pozvan, Brazilu visi Svjetsko prvenstvo

Igrač se već u srpnju vratio individualnim treninzima.

Njegov službeni povratak "ovisi o njegovoj tehničkoj pripremi i odluci trenera", izjavio je klupski dužnosnik. Al-Hilal još nije uvrstio Neymara na popis sudionika saudijskog prvenstva koje je počelo u kolovozu, ali je na onom azijskog prvenstva.

PROBLEMI S OZLJEDOM Loše vijesti za Neymara: Neće se tako skoro vratiti na travnjake

Izostanak brazilske zvijezde, prema medijima plaćene oko 100 milijuna eura po sezoni, nije utjecao na rezultate Al Hilala koji je prošle sezone osvojio nacionalno prvenstvo i uspostavio povijesni niz od 34 uzastopne pobjede u različitim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • imaš alfa,beta,gama... 30.09.2024.

    Jel počeo prvo sa plesom, ili odmah nogomet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare