To je to što me zanima!

Neymar ponovno nije pozvan, Brazilu visi Svjetsko prvenstvo

Brazil trenutno zauzima peto mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026., koje će zajednički organizirati Sjedinjene Države, Meksiko i Kanada
Vidi originalni članak

Brazilski izbornik Dorival Junior rekao je u petak, dok je objavljivao popis za listopadske južnoameričke kvalifikacije, da će pričekati da Neymar bude potpuno spreman da ga vrati u brazilsku momčad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač Al-Hilala, koji nije igrao od prošle godine i propustio je Copa Americu, podvrgnut je operaciji nakon što je ozlijedio prednji križni ligament i meniskus u lijevom koljenu.

- Čekat ćemo, bit ćemo strpljivi, nije važno ako se ne može vratiti u listopadu, ili studenom ili čak veljači. Mora biti samouvjeren, mora igrati i prije svega mora biti potpuno izliječen nakon ove ozljede - rekao je Dorival na konferenciji za novinare.

- Počinjemo shvaćati koliko je važan. Ako se vrati u nadolazećem periodu, imat ćemo jednog od najvećih igrača svjetskog nogometa u izuzetnom trenutku u njegovoj karijeri i u našoj reprezentaciji - dodao je.

Jesus, Abner i Vanderson dobili poziv

Brazil trenutno zauzima peto mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026., koje će zajednički organizirati Sjedinjene Države, Meksiko i Kanada.

Napadač Igor Jesus i središnji braniči Abner i Vanderson uključeni su u Dorivalovu momčad dok on želi vratiti peterostruke svjetske prvake na pobjedničke staze kada se suprotstave Čileu u gostima 10. listopada prije nego što pet dana kasnije ugoste Peru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • David11111 28.09.2024.

    Nista im ne visi doslovno su 5 bodova iznad zone dodatnih kvala i cak da oduvu dodatne bi rasturili australiju ili tam neku koreju n.zeland..nekuzim zasto gluposti pisu

  • TECHNO VIKING 28.09.2024.

    taj neymar je vec pao u zaborav. projekt marketinski menadera, od samih pocetaka karijere ,, za zgrnuti lovu i nista vise.... u tome su uspjeli... i to je to... takvih kao on je bilo na stotine...

  • Realan2024 28.09.2024.

    Pa ne igra se u svim državama po starim zaslugama . Ako nisi spreman i u punoj formi nemaš što tražiti reprezentaciji. Neki bi se morali ogledati na velike zemlje,nogometno velike zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare