To je to što me zanima!

New Orleans Pelicansi vratili Hrvata na 'kaljenje' u Sloveniju

Matković je već bio u Cedeviti, ali u zagrebačkoj, koja ga je slala na posudbe u srpske klubove OKK Beograd i Mega Basket
Vidi originalni članak

Karlo Matković (21), jedini Hrvat koji je izabran na ovogodišnjem NBA draftu (52.pick), novi je igrač Cedevite Olimpije.

Kako se i pretpostavljalo, New Orleans Pelicansi odlučili su ostaviti hrvatskog krilnog centra na daljnjem 'kaljenju' u Europi budući da on još fizički ne može parirati igračima u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

NBA DRAFT Banchero je Orlandov prvi pick, Matković završio u Pelicansima

- Jako sam sretan što ću u nadolazećoj sezoni biti dio Cedevite Olimpije. Jedva čekam da stignem u Ljubljanu, da upoznam nove suigrače, da krenemo s pripremama i počne nova sezona. Pozivam navijače da nam se pridruže na domaćim utakmicama i da nas bodre - kazao je Matković.

Matković je već bio u Cedeviti, ali u zagrebačkoj, koja ga je slala na posudbe u srpske klubove OKK Beograd i Mega Basket.

Podsjetimo, Matković je rođen u Livnu te je u mlađim kategorijama predstavljao BiH, no krajem prošle godine promijenio je košarkaško državljanstvo i zaigrao za Hrvatsku. Šteta što, zbog obveza oko NBA drafta, nije mogao pomoći u zadnjem kvalifikacijskom ciklusu za SP.

NOĆAS U NEW YORKU Zakucavanjima oduševio Amere i jedini je Hrvat na draftu NBA-a

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare