To je to što me zanima!

Neviđena blamaža kluba iz BiH u Europi! Primili pet komada od Intera, ali od onog iz Andore...

Nezapamćena blamaža Veleža u Andori. Ovakva bruka teško će se oprati, komentari su boksanskohercegovačkih medija nakon što je Velež ispao iz prvog pretkola Konferencijske lige
Vidi originalni članak

Borac je u srijedu na penale izbacio albansku Egnatiju i provukao se u drugo pretkolo Lige prvaka, ali jedan drugi bh. klub se osramotio i ispao iz Konferencijske lige.

Nakon što su u prvoj utakmici na domaćem terenu remizirali 1-1 s Inter Escaldesom, Velež je u uzvratu nastradao 5-1 i ispao iz prvog pretkola Konferencijske lige.

Sve je krenulo po zlu nakon što je Nermin Haskić promašio penal u 39. minuti. Andorska momčad poletjela je nakon toga i utrpala dva gola do kraja prvog dijela preko Lopeza. Orec je smanjio na 2-1 u 53., ali četiri minute kasnije započela je blamaža. Dvaput Domi pa Andreu u sudačkoj nadoknadi zapečatili su nastup Veleža za ovu sezonu i zadali mu jedan od najtežih poraza. A pitanje je hoće li ovo preživjeti novi trener, bivši strateg Šibenika Damir Čanadi. Od prve minute igrao je Dino Halilović, brat puno poznatijeg Alena.

Naravno, ovo bolno ispadanje šokiralo je sve u BiH.

- Blamaža "Rođenih" i šamarčina bh. nogometu: Velež primio petardu u Andori - piše Dnevni Avaz, a Sportsport.ba u istom tonu dodaje:

- Nezapamćena blamaža Veleža u Andori. Ovakva bruka teško će se oprati. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zmar117 19.07.2024.

    Meni sve to na kladaru zaudara..

  • franjomaric33@gmeil.com 18.07.2024.

    jadan je to klub, sve sami nacionalisti.

  • dew2345 18.07.2024.

    hahahah velež koji smiješan klub, treba im zabaniti igrati u europi idućih 50 godina, made in bosna hahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare