To je to što me zanima!

Nestvarna Sandra: Sedmi put zaredom europska prvakinja! A TV prijenosa u Hrvatskoj nigdje

S novim prezimenom vratila se starim navikama. Nijedna atletičarka nema ni pet zlatnih medalja na EP-ima, a hrvatska atletska heroina ima ih već sedam. To nažalost u Hrvatskoj niste mogli gledati na televiziji
Vidi originalni članak

Nijedna joj u Europi nije ravna. Sandra Elkasević (33) ex Perković je nova-stara europska prvakinja u bacanju diska! I to čak sedmi put zaredom! Nove stranice atletske povijesti Zagrepčanka je ispisala u Rimu gdje je pomela konkurenciju najboljim hicem sezone od 67,04 u prvoj seriji i na najbolji mogući način najavila Olimpijske igre u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sandrino vjenčanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sandra je potom imala neispravan hitac, bacala 65,4 metra, 66,34, još jednom je kraj njena imena bilo X. Prije zadnjeg hica pokazivala je publici broj sedam i vikala, tražila podršku, bacila 62,25, ali rezultat nije bio važan. Nijedna atletičarka u povijesti europskih prvenstava nije uspjela osvojiti ni pet zlata u jednoj disciplini, a Sandra ih ima sedam u nizu!

Srebro je pripalo Nizozemki Jordne van Klinken koja je u zadnjoj seriji bacila 65,99 metara, također rekord sezone, a bronca Portugalki Liliani Ca koja je bacila disk na 64,53 metra. Druga hrvatska predstavnica Marija Tolj hicem od 61,42 metra iz četvrte serije zauzela je deveto mjesto među 13 finalistica.

Za razliku od susjednih zemalja Slovenije i Srbije, čije javne televizijske postaje prenose Europsko prvenstvo u atletici, u Hrvatskoj ga niste mogli nigdje gledati. Ni HTV, koji je proteklih godina prenosio velika atletska natjecanja, ali ni televizije u privatnom vlasništvu nisu dogovorile sliku iz Rima. Pa gledatelji u Lijepoj Našoj nisu imali gdje vidjeti kako Sandra i Filip Mihaljević osvajaju velike medalje.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • mučki_provokator 09.06.2024.

    Bravo za hrvatsku nacionalnu televiziju.

  • bakica od sreće 09.06.2024.

    Bravo Sandra naprijed 🇭🇷🇭🇷💪

  • nedam se 09.06.2024.

    Država njih a ne svih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare