To je to što me zanima!

Nesreći nema kraja: Ćamila 'strgala' koljeno i propušta Euro! Neće igrati devet mjeseci

Ćamila je danas uspješno operirana. Za mjesec dana počet će rehabilitaciju i nadamo se vidjeti je opet na terenu u travnju, izvijestio je njezin klub Metz
Vidi originalni članak

Ćamila Mičijević propušta Europsko prvenstvo rukometašica u studenom. Teška i loša vijest stigla je iz Metza, u kojem je naša nesretna Mostarka operirana u ponedjeljak.

Koljeno opet nije izdržalo, isto ono koje je već dva puta operirala zbog puknuća ligamenata dok je igrala za mađarski Dunaujvarosi. Prije nekoliko mjeseci lakše ga je ozlijedila, ali ligament je sada potpuno pukao, a stradao je i menisk. Baš nema sreće.

IZBORNIK SVE POKAZAO Sve trune: Pogledajte uvjete u kojima su živjele rukometašice na Mediteranskim igrama U FINALU MEDITERANSKIH IGARA Šoštarić: Uložite u ove cure, one će to i vratiti. Vraćaju već sada!

- Ćamila je danas uspješno operirana. Za mjesec dana počet će rehabilitaciju i nadamo se vidjeti je opet na terenu u travnju - izvijestio je njezin klub Metz.

Dakle, osam do devet mjeseci, ali vedar je to duh, pa će brže proći. Nažalost, i još jedno veliko natjecanje na kojem nećemo biti kompletni, valjda je takva sudbina. 

Hrvatska je u skupini s Norveškom, Mađarskom i Švicarskom u Ljubljani, a Euro traje od 4. do 20. studenog.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nabime 12.07.2022.

    9mj hm, jako zanimljivo.. steta za euro

  • dankić 12.07.2022.

    Što si ćamila,ćamila si

  • Dajte me,najte... 12.07.2022.

    Prošlo leto sam si i ja ftrgnul koleno na sejačici,pa me nigdo ni nikaj pital kak se ćutim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare