To je to što me zanima!

Nervozni Babo: Pogledajte kako je Bogdanović nasrnuo na suca

Ništa Hrvatskoj nije polazilo za rukom, a kad je sudac, umjesto faula na Bojanu, pokazao na aut za Sloveniju, Bogdanović je pukao
Vidi originalni članak

Nije to bila dobra večer za hrvatsku košarkašku reprezentaciju koja je teško poražena u Ljubljani od Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (97-69), a u sivilo se utopio i Bojan Bogdanović (33).

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači u Ljubljani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvije i pol minute prije kraja treće četvrtine, dok je na semaforu bilo -17 i dok je još postojala nekakva nada da bi Hrvatska mogla sustići Sloveniju, Bogdanović je u duelu s Jakom Blažićem, po mišljenju suca, poslao loptu u aut.

Mostarac je tu "pukao" i tražio faul. Otišao je toliko daleko da se unio u lice sucu i tijelom ga odgurnuo. Naravno, odmah je dobio tehničku, čime je dobro prošao jer vjerojatno su mogli posegnuti i za drastičnijom kaznom.

Nebrojeno puta Bogdanović je vukao Hrvatsku, on je vođa ove reprezentacije, ali u Ljubljani nije imao šutersku večer. Zabio je 13 koševa uz osam promašenih šuteva (5/13). Valjda će protiv Finske u nedjelju u Rijeci biti bolje. Mora!

Bogdanovićevu tehničku pogrešku pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • janez..slo 01.07.2022.

    nimate za burek🤦‍♂️🤷‍♂️🤣🤣🤣kao najjaci🙉🤣🤣🤣sram vas bilo 😚😚😚😚😚

  • gnojna družina 01.07.2022.

    Ljudi nisu svjesni da je slovenija sila u kosarci uz doncica i dragica su klase dok je nasa kosarka u padu vec godinama i nit se ulaze nit je ikoga briga... Ja sam prognozirao +25-30 za slovence. Ovo moze bit iznanađenje samo onima koji o kosarci znaju jako malo.

  • 01.07.2022.

    Zašto nije nasrnuo na protivnički koš

Komentiraj...
Vidi sve komentare