To je to što me zanima!

Neredi u Engleskoj: Hajdukovi navijači umalo upali na teren!

Hajduku prijeti nova kazna Uefe nakon incidenta na Goodison Parku u prvom poluvremenu. Navijači splitskog kluba potukli su se s redarima koji su ih jedva zadržali, poletjele su i stolice...
Vidi originalni članak

Hajdukovi navijači prekinuli su utakmicu protiv Evertona na Goodison Parku. Nekoliko minuta trajao je prekid zbog navijača koji su se tukli s redarima i malo je nedostajalo da upadnu na travnjak. Poletjele su i stolice i razni predmeti... 

BBC javlja kako su navijači Hajduka nekoliko minuta nakon što je Everton zabio za 1-0 počeli bacati predmete na teren, reagirali su zaštitari i počela je tučnjava. Druga verzija priče je da su sve zakuhali domaći navijači koji su bacali predmete na Torcidu.

Nažalost, teško da će Uefa ignorirati scene iz Engleske i splitskom klubu prijeti nova kazna. Nije jasno kako je došlo do tučnjave i tko je započeo, ali kao da je to bitno.

U svijet su puštene snimke divljanja hrvatskih navijača...

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 213

  • dida124 18.08.2017.

    Krive su državne institucije koje glume demokraciju. Nije demokracija za bagažu.To je lako srediti kad bi "odgovorni" htjeli. Svi se boje batina po zakonu!?

  • user_92357 18.08.2017.

    nabij

  • Dario10 18.08.2017.

    Lazu Englezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare