To je to što me zanima!

Mmaee otpao za Lokomotivu, upitan i za dvoboj s Monacom

Nešto manje probleme osjeća i Kevin Theophile, za kojeg još nije sigurno hoće li nastupiti protiv Lokomotive. Perić i Perković su 'out', pa Bjelica od zdravih stopera ima tek Torrentea, Bernauera i po potrebi Ristovskog
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica u četvrtak je odradio prvi trening kao trener Dinama, a danas će se predstaviti široj javnosti. I najaviti sutrašnji dvoboj s Lokomotivom (20 sati). Poletna momčad Silvija Čabraje posljednjih je godina zadavala velike probleme "modrima", često hrvatskom prvaku uzimala bod(ove). I toga se u Maksimiru svi nekako plaše.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bjelica je po dolasku u Maksimir odmah naletio na probleme: "modrima" se ozlijedio Samy Mmaee. Marokanski branič se poslije gostovanja u Koprivnici požalio na zadnju ložu, zbog toga bi trebao preskočiti sutrašnji okršaj s "lokosima". I kako sada stvari stoje, još nije sigurno hoće li Mmaee biti Dinamu na raspolaganju u srijedu protiv Monaca.

Nešto manje probleme ima i Kevin Theophile-Catherine, koji je preskočio Banjole, ali iskusni Francuz bi mogao "stisnuti zube" i odraditi Lokomotivu. A već dulje vrijeme izvan stroja je i Dino Perić, dok se Mauro Perković tek polako priključuje u trenažni proces nakon višetjedne ozljede.

Bjelica bi tako u povratničkom debiju mogao biti bez nekoliko važnih obrambenih karika, od (potpuno) zdravih stopera na raspolaganju su mu tek Raul Torrente i Maxime Bernauer, pa i Stefan Ristovski, koji bi u nastavku sezone ipak puno više mogao igrati na desnom beku. I zbog toga bi u "vatru" i ove subote mogao Theophile.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mata10 27.09.2024.

    Što ćemo sad, neće imati tko ispadat iz igre. Spor ko' traktor i čitanje igre baš mu nije jača strana. Sad je jasno zašto smo ga dobili besplatno.

  • kicovz 27.09.2024.

    torrente i Bernauer , nema problema

  • vedo2345 27.09.2024.

    Imam kolegu u Mađarskoj i veliki je navijač Ferencvaroša i kaže mi Manee je bio odličan kod njih, jedan od najboljih stopera koji su igrali u posljednjih par godina.Čitao sam i po raznim novinama što se tiće Belgijske lige i isto same hvale za njega.Oke nije bio dobar u posljednje dvije tekme, ali nije bio niti jedan igrač na razini, osim Nevistića.Tako svaliti samo na ovog dečka lošu obranu, to mogu samo neznalice.Plus toga ovi kao "navijači" Dinama zazivaju sada Perića, Boška Šutala itd, a i njih su ocrnili dok su igrali.Nekim ljudima nitko ne paše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare