To je to što me zanima!

Neobični olimpijac: Prekinuli su natjecanje u surfanju zbog kita

Gost se pojavio tijekom polufinala u ženskoj konkurenciji zbog čega je natjecanje nakratko bilo zaustvaljeno. Kit je najprije izveo nekoliko trikova, a zatim je otplovio u dubinu.
Vidi originalni članak

Natjecanje u surfanju na Olimpijskim igrama u Parizu prekinuto je zbog pojave kita. Ono se inače održava 15.000 kilometara dalje od Pariza, odnosno na Tahitiju gdje su se najbolji surferi svijeta u ponedjeljak navečer po srednjoeuropskom vremenu borili za medalje. 

Iznenađujući gost pojavio se tijekom polufinala u ženskoj konkurenciji između Brazilke Tatiane Weston-Webb i Kostarikanke Brisse Hennessy te je natjecanje nakratko zaustavljeno. Kit je najprije izvodio raznovrsne trikove pred kamerom,  a zatim je ponovno otplovio u dubinu.Tako je prvi olimpijski kit postao pravi hit na društvenim mrežama, a natjecanje u surfanju pružilo je scene kakve u drugim sportovima zasigurno nije moguće vidjeti.

U ženskoj kategoriji surfanja zlato je osvojila Amerikanka Caroline Marks s ocjenom 10,50. Kod muškaraca je slavio Francuz Kauli Vaast s rezultatom 17,67. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • knjiga_otkrivenja 06.08.2024.

    Pa kaj nije bila motka prije a sad odjednom kita...il sam ja pobrkal nekaj

  • međo 06.08.2024.

    Bolje zbog kita,nego zbog morskog cuceka😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare