To je to što me zanima!

Cedevita ne odustaje: Unicaja mora pasti u Draženovu domu

Cedevita i Unicaja igraju 10. ožujka u 19 sati u Draženovu domu. Cedevitine šanse za prolazak u četvrtfinale Eurolige samo su teorija. No dok ima nade...
Vidi originalni članak

Cedevita je domaćim porazom od istanbulske Darušafake ostala samo na teoretskim šansama za prolazak u četvrtfinale Eurolige. Cedevita u preostalih pet utakmica mora slaviti barem četiri puta, a već u četvrtak stiže Unicaja.

Cedevita i Unicaja igraju 10. ožujka u Draženovu domu u 19 sati. Obje momčadi su na skoru 2-7, a španjolski klub ostao je u posebnom sjećanju treneru Cedevite Veljku Mršiću, koji je tamo proveo tri sezone.

Kad je Cedevita gostovala u Malagi, u dvorani su pustili dvominutni filmić o Mršiću koji ga je ganuo. No nema mjesta emotivnim trenucima kad počne utakmica.

Velika je stvar za Cedevitu što je među 16 najboljih momčadi Europe, za nešto više će morati malo pričekati.

- Kad pogledate kako su jake ostale momčadi, mi smo ipak na jednoj nižoj razini. I da smo pobijedili Darušafaku, ostali bismo s minimalnim izgledima za četvrtfinale. Ipak još nismo za četvrtfinale - rekao je Veljko Mršić.

Nakon tog domaćeg poraza od Darušafake, Cedevita će od preostalih pet euroligaških utakmica tri igrati u Zagrebu. U četvrtak protiv Unicaje zagrebački klub tražit će svoju treću pobjedu u Top 16 Eurolige.

Ulaznice za utakmicu Cedevita-Unicaja možete kupiti u sustavu Eventim. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • što stariji to bolji 07.03.2016.

    guze su dobre al krivu ste dvoranu stavili, ono je na Višnjiku u Zadru

  • Simon Phoenix 06.03.2016.

    Draženov dom je dom Cibone a ne cedevite ( umjetni klub ).

  • Zmar116 05.03.2016.

    Svakom mladom savjet..dok vidiš ove guzice,uvijek se zapitaj što ti vlasnica takve guzice može poinuditi u životu ,a da to nije samo sex...Jel možda dobro kuha,ima dobar karakter ili bude dobra majka..Ako je odgovor pozitivan ,onda može u paketu i guzica..Ali ako već moraš birati, izaberi kuhanje,karakter i majćinstvo,a guzica će se i onako i ovako proširiti i zaokružiti do neprepoznatljivosti..... .

Komentiraj...
Vidi sve komentare