To je to što me zanima!

Nema euforije: Hrvatsku trese depresija zadnjih šest godina

IZOSTALA PROMOCIJA Europsko košarkaško prvenstvo počinje u Zagrebu za 2 dana, a predsjednik HKS-a Ivan Šuker razočaran je manjkom podrške za turnir...
Vidi originalni članak

Nije nas prepoznalo hrvatsko gospodarstvo, nije nas prepoznala ni Hrvatska turistička zajednica, razočaran je bio Ivan Šuker, predsjednik košarkaškog saveza, koji je pod novim kritikama, ovaj put zbog manjka promocije EP-a.

Umjesto fešte što najbolji europski košarkaši stižu u Zagreb, tih nekoliko plakata i reklama samo su se uklopili u negativnu atmosferu oko HKS-a. Ni godinu dana nije bilo dosta da ljudi iz saveza stvore euforiju.

- Pokrili smo se koliko smo dugački, napravili smo sve što smo mogli, a stvari uvijek mogu biti bolje nego što jesu - pravdao se Šuker

Prstom je pokazao na manjak novca i na hrvatska poduzeća koja nisu htjela ulagati u promociju prvenstva Europe.

- Nas u Hrvatskoj trese depresija posljednjih šest godina - rekao je predsjednik HKS-a. 

No ne treba ići tako daleko unatrag. Barem ne kad je košarka u pitanju. Dovoljno vam je samo prevrtjeti film na ovo reprezentativno ljeto, koje je počelo tjeranjem Shavonte Zellous iz autobusa za Europsko prvenstvo u Mađarskoj jer papirologija nije bila riješena na vrijeme. 

Dodajte tomu skandal Bendera i tenisica, red muke oko Hezonje i Orlando Magica i na kraju izostanak promocije Eurobasketa u našem dvorištu. Kako da onda uopće itko pomisli na košarkašku euforiju?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • volim plavuše 03.09.2015.

    jadna nam majka s takvim predsjednikom saveza

  • Kocho 03.09.2015.

    Šuker u fudbalu, Šuker u košarci...

  • HrvojeLivnjak 03.09.2015.

    ti si predsjednik saveza.. napravi nesto po tom pitanju.. prije si daj jedan facepalm..

Komentiraj...
Vidi sve komentare