To je to što me zanima!

Neki ne znaju kako se navlači marker, a neki kako se penjati

Slučajno ili namjerno, nogometaši redovito izazivaju smijeh svojim javnim istupima. Neki od njih kao da su se pretplatili na čudne poteze, poput Marija Balotellija (24)
Vidi originalni članak

Okruženi su desecima kamera, svaki njihov potez pomno se prati, stoga nije ni čudno da zbog neobičnog ponašanja često završe na naslovnicima novina i portala. Ovo su nogometne zvijezde u trenucima gluposti, a pronašao ih je Goal.

Mario Balotelli po dolasku na Otok u Manchester City morao je proći obuku navlačenja markera za trening - i to više puta. A kada ne bi trenirao i igrao, kontroverzni Talijan tu i tamo zapalio bi kuću vatrometom i izazvao požar pa se na utakmici pitao "Zašto uvijek ja?"

Tko još prati sva ta čuda tehnologije koja se svakodnevno pojavljuju? Tako je nekako vjerojatno mislio igrač Borussije Dortmund Kevin Kampl nakon što je na društvenim mrežama izašla njegova fotografija na kojoj selfie-štap usmjerava - prema sebi.

Legenda Chelseaja Frank Lampard javno se pohvalio kako se ne zna penjati po ljestvama, dok je Jermaine Pennant po odlasku iz Zaragoze u Stoke City zaboravio da ima Porsche parkiran u garaži.

Izabrane bisere nogometaša pogledajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Bracelona 99 08.08.2015.

    Kakve vi clanke pisete,pisite o nekim rezultatima ili necemu

  • strmi007 08.08.2015.

    Događa se

  • m7b 08.08.2015.

    Neki ne znaju napisati normalan članak.. Npr. da Hajduk možda dovodi Juliana Velazqueza na posudbu iz Palerma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare