To je to što me zanima!

"Ne radi ono za što je plaćen, zato mu ne dam niti minute"

Lionel Hollins dao je Bogdanoviću svega dvije minute protiv Chicaga pa ni minutu protiv Orlanda. Što je najgore za Bojana - Brooklyn Netsi su dobili obje utakmice...
Vidi originalni članak

Bojana Bogdanovića trener je bacio u nemilost, ne igra niti "trash time". Lionel Hollins dao mu je svega dvije minute protiv Chicaga pa ni minutu protiv Orlanda. Što je najgore za Bojana - dobili su obje utakmice.

Mjesto u petorci i kompletnu minutažu ukrao mu je Sergej Karašev. Rus je startao 12 utakmica, Netsi su dobili osam.

- Nije problem u nečem što Bogdanović krivo čini, nego u onome što ne čini, a trebao bi - kaže Hollins i dodaje:

- Bojan je naletio na zid, jednostavno nije dovoljno agresivan, a Karašev je iskoristio priliku koju je dobio. Jako dobro igra.

Nije Hollins iz petorke izbacio samo Bogdanovića. Imao je veliki problem s drugom četvrtinom, bili su druga najlošija momčad lige računajući samo taj period igre. Zato je pretumbao petorku, bacio na klupu i najveću zvijezdu Derona Williamsa te centra Brooka Lopeza, koji sad igraju veći dio druge četvrtine. I upalilo je - zadnje tri utakmice dobili su drugu četvrtinu kombinirano 91-45. No Lopez i Williams igraju svaki po 20 minuta ukupno. Bojan - nula.

A njegov trogodišnji "rookie" ugovor s Netsima vrijedan je deset milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • strmi007 05.01.2015.

    Kad sam ja prije par tjedana napisao da Rudež služi da popuni roster a da Bogdanović s onakvom igraom može samo biti zamjena pokuppio minuse i hejt,eto vam sad na hejteri

  • BrukLopez 04.01.2015.

    Kakav glup novinarski naslov koji nema veze sa izjavama trenera Hollinsa...ne bojim se ja za Bojana, opet ce on razvaljivati, ali cinjenica je da je prestatičan, morao bi se malo vise otvarati a ne kretati se sablonski, u najgorim utakmicam ove sezone bio je bolji od karaseva, izborit ce se on opet u prvu petorku, malo mi nije jasno da ga sa 30-40mim sreze na 6 pa 2:30min! istina da se poklopila losa igra sa losim rezultatom al brate prva mu je sezona, daj mu sansu da pokaze sta zna i moze, a sigurno moze puno vise i od najboljoh utakmica ove sezone!

  • Torcaast 04.01.2015.

    Najsigurniji par na kladioni

Komentiraj...
Vidi sve komentare