To je to što me zanima!

Uz album i sličice 'Vatreni put' lakše je iščekivati utakmice Eura

Luka Modrić, Mateo Kovačić, Zlatko Dalić, momčadska fotka, svijetleći grb... sve je vrlo traženo! Svaka stranica, svaka sličica jedinstvenog interaktivnog albuma, koji priča kako se hrvatska reprezentacija izgradila
Vidi originalni članak

Otvaranje paketića, iščekivanje, uzbuđenje prilikom lijepljenja u album i razočaranje kad naleti duplić... Sve su to stanja kroz koja prolazi svaki sakupljač sličica. Pa razmjene s prijateljima, kolegama, naručivanje i slanje poštom...

Da, takvi su kolekcionari i neki od nogometaša, junaka albuma koje smo skupljali kao djeca i kasnije, u zreloj dobi. Pa i danas, kad uz 24sata možete dobiti album i sličice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U danima iščekivanja početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, u fokusu su albumi za nogometne zaljubljenike. I službeni album Eura, ali i vrlo popularni “Vatreni put”, interaktivni album sa sličicama i svojevrsna enciklopedija hrvatske nogometne reprezentacije i svih uzbudljivih avantura "vatrenih" koje smo pratili posljednjih 30 godina.

Luka Modrić, Mateo Kovačić, Zlatko Dalić, momčadska fotka, svjetleći grb... sve je vrlo traženo! Svaka stranica, svaka sličica jedinstvenog interaktivnog albuma, koji priča kako se hrvatska nogometna reprezentacija izgradila do statusa koji danas ponosno nosi.

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare