To je to što me zanima!

Navijači Dinama oduševljeni su izdanjem pod Bjelicom: 'Tako se igra! Idemo srušiti taj Monaco'

Puno bolji pristup, bolja energija, potpuno je jasno da bi Nenad Bjelica ponovno mogao napraviti vrhunske rezultate, napisao je jedan navijač "plavih" na Facebooku
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica pobjednički je krenuo u drugi mandat na klupi Dinama - s 5-1 je s Maksimira ispraćena Lokomotiva. "Modri" su pobijedili u prvenstvu prvi put nakon 24. kolovoza i Gorice (2-1 na Maksimiru), a navijači "plavih" su zadovoljni izdanjem hrvatskog prvaka, što se vidi i po Facebook komentarima. Donosimo neke od njih.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

  • "Puno bolji pristup, bolja energija, potpuno je jasno da bi Nenad Bjelica ponovno mogao napraviti vrhunske rezultate. Za nas to znači novi trofeji i nove proslave, a za navijače s juga to znači nova proslava u 5. mjesecu, ovoga puta slave punih 20 godina bez naslova prvaka države!"
  • "Bravo Dinamo! Tako se igra nogomet. Red i disciplina. Svaki igrač na poziciji na kojoj treba biti. Bit će to i još bolje"
  • "Bjelica i dinamo su jednostavno jedno za drugo,kako je čovjek podigao momcad u roku par dana, čudo. Odmah se vidio napredak, bravo Nenade, bravo za malog Vrbančića, pokazao je da ce biti igrač za Dinamo. Ajmo u srijedu srušiti Monaco! Iznad svih, Dinamo"
  • "Čestitke Dinamu, idemo sada pobijediti Monaco u srijedu", kažu neki, dok je jedan kratko napisao:

"Bravo ekipa i treneru."

Dinamo u srijedu na Maksimiru dočekuje Monaco u 2. kolu Lige prvaka, a dašak optimizma vratio se među plavi navijački puk.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lucina1911 29.09.2024.

    Nece te srusit monaca al zato mozda novi rekord 🤣🤣🤣🤣 #9:2

  • tdi power 28.09.2024.

    A jeste jadni, Lokomotivu uspoređivat s Monacom

  • Ante BBB 28.09.2024.

    sta se tovari umisljaju nece biti prvaci jos 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare