To je to što me zanima!

Navijači Dinama: 'Pa ovo ne nalikuje ni na amaterski klub'

"Modri" su uz dosta muke izbacili četvrtoligaša Banjole u osmini finala Kupa i tako barem rezultatski izašli iz serije neuspjeha, ali komentari na Facebooku daleko su od optimističnih
Vidi originalni članak

Dinamo je u srijedu pobijedio Banjole 3-1 i plasirao se u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, ali sve osim pobjede i prolaska u iduću fazu natjecanja momčad "modrih" htjet će što prije zaboraviti. Četvrtoligaš je bio u igri da zagorča život favoritu do 86. minute, kad je Arijan Ademi golom za 3-1 riješio pitanje pobjednika.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Banjole - Dinamo 1-3

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dinamo je prekinuo niz od tri poraza i četiri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima mršavom izvedbom na jugu Istre, a četvrtak bi trebao biti dan novih vjetrova na Maksimiru jer se iščekuje povratak trenera Nenada Bjelice. Ovako su navijači hrvatskog prvaka komentirali utakmicu u Banjolama na službenoj stranici kluba:

"Nikakvog pomaka tu nema. Bezidejno, beskrvno, očajno. Da smo danas igrali protiv nekog drugoligaša, ispali bi. Zar je moguće da je Jakirović toliko uništio ovu momčad?"

"Bitan je prolaz. Čekamo imenovanje trenera. U subotu svi na Maksimir podržati Dinamo protiv Lokse!"

"Uz dužno poštovanje to je četvrtoligaš, rezultat je trebao biti i veći i bez primljenog gola"

"Malo po malo i bit će bolje. Samo da konačno dođe i novi trener"

"Bravo Maksimirski lavovi. Nek ste vi njima pokazali kako se bori za boje kluba. Ostavili ste zadnji atom snage na terenu (dobro da nije bilo produžetaka)"

"Ja kao Dinamovac čestitam upravi Hajduka na ukidanju komentara na ovom s*anju od društvenih mreža. Poligon di ljudi koji se ničim nisu bavili sve znaju, a Hrvati u tome prednjače. Oćete s*at, plati članarinu, kupite kartu pa na tribine. Pa pokažite stav."

"Jesmo ih razbili"

"Ovo danas je jadno i bijedno, danas opet niti za toplu vodu nisu zaslužili. Opet 1/3 plaći će dole, a kad se uzme i poraz od Slavena za ovaj mjesec za isplatu samo 1/3 plaće ostaje pod uvjetom da dobiju Lokomotivu!!! Nema nogometa nema love"

"Vrsni strateg Perković dobro postavljenom taktikom i pravodobnim izmjenama uništio Banjole, zaslužio je da ostane na klupi"

"Nažalost kriza sve dublja, a tuga sve veća. Bože pomozi jer ovo ne liči niti na amaterski klub"

Ždrijeb osmine finala Kupa, 29./30. listopada

  • Bjelovar - Dinamo
  • Mladost Ždralovi - Hajduk
  • Bednja - Rijeka
  • Dugopolje - Lokomotiva
  • Slavonija - Osijek
  • Varaždin - Gorica
  • Rudeš - Istra
  • Šibenik - Slaven Belupo

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ŽAC FERRY 27.09.2024.

    Najsmiješnije od svega,svi se sprdaju sa Dinamom,koji da ostane ovako loš osvoji prvenstvo,sjetimo se kaj je bilo prošle godine,kolika je bila i bodovna razlika,pa je dinamo SVE osvojio,dok drugi klubovi vjerojatno nikada ni neće doći do ove faze natjecanja...

  • 1/6 u ❤ 26.09.2024.

    Čestitke dragim Banjolcima na organiziranju utakmice i toplom dočeku...Fala od ♥️.

  • 1/6 u ❤ 26.09.2024.

    Fala ti Jakiroviću kaj si dečke pripremil da izgledaju ko puževi i zečevi zajedno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare