To je to što me zanima!

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!

Srpska policija je tijekom četvrtka zaplijenila majice, naljepnice i zastave s obilježjima Hajduka i Torcide, ali jedan navijač im je promakao. I zamalo dobio teške batine
Vidi originalni članak

Navijači Hajduka i Benfice u bratskom su odnosu pa su se srpske vlasti uplašile kako bi na dvoboju Crvene zvezde i portugalskog kluba moglo biti i hrvatskih navijača. 

Sigurnosne mjere bile su rigorozne, policija je strahovala od masovne tučnjave pa je poduzela sve kako bi spriječila potencijalne nerede. A tijekom pretresa automobila pronašli su majice, zastave i naljepnice s obilježjima Hajduka i Torcide. 

- Tijekom granične kontrole osoba i vozila, kako na graničnim prijelazima, tako i na aerodromu Nikola Tesla, kod više navijača Benfice pronađena su obilježja Hajduka i navijačke skupine Torcida - rekao je potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, javlja Telegraf.

Ipak, tamošnja policija nije uspjela sve prevenirati. Jedan od navijača Benfice šetao je Beogradom u majici s obilježjima Torcide i No Name Boysa, navijačke skupine Benfice. Nije to promaklo navijačima Crvene zvezde koji su ga vidjeli na ulici i napali. Na snimci, koju je objavila stranica Hooligans.cz pa uskoro i obrisala, vidi se kako nekolicina udara spomenutog navijača, a zatim netko upada u kadar i sprječava eskalaciju sukoba.

Srpska policija položila je ispit jer je dan prošao bez veće tučnjave, a Benfica je na terenu pokazala da je u ovome trenutku razinu iznad Zvezde. Slavila je 2-1 i došla do tir boda u prvom kolu Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VolbeatDbv 20.09.2024.

    budale i jedni i drugi

  • kp 20.09.2024.

    Vjerojatno je bio droger a i ja bi takvog idiota napao.Nema on muda ni mozga vjerojatno velika doza ni nezna da je u begšu.

  • arma_gedon 20.09.2024.

    Vjerojatno je htio da ga izje.u kao i onog torcidasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare