To je to što me zanima!

Navijač s Hajdukovim šalom tik iznad uprave Dinama u Prištini

Jedan navijač domaće momčadi očito je, istovremeno, i veliki obožavatelj Hajduka. Na prištinskom stadionu "Fadil Vokrri" smjestio se u red iznad Šimića i društva i viče: Hajduk živi vječno!
Vidi originalni članak

Zbog Uefine zabrane u Prištini nema Dinamovih navijača, ali, zanimljivo, ima Hajdukovih! Naime, utakmici između Dinama i Ballkanija u 2. kolu Konferencijske lige prisustvuje i jedan navijač domaće momčadi koji je istovremeno i veliki obožavatelj Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prištinskom stadionu "Fadil Vokrri" smjestio se u red iznad Dinamove uprave koju čine Dario Šimić, Darko Podnar i Danijel Tomačić te vikao: "Hajduk živi vječno".

"Vox populi" istraživanje 24sata uoči utakmice pokazalo je da u kosovskoj prijestolnici ima i navijača Dinama i Hajduka, koji za hrvatske klubove drukaju iz raznoraznih razloga.

SLAVLJE VIKTORIJE PLZEN VIDEO Pogledajte preokret u Dinamovoj skupini. Tomasov je zabio, Astana ipak poražena 'TO JE NEPRIHVATLJIVO' HNS stao u zaštitu Livaje nakon pojave sramotnih naljepnica: 'Mržnji nema mjesta u sportu'

Inače, Uefa je prvi put dopustila reklame i kampanje na dresovima, pa Dinamo na svome ima logotip društveno odgovornog projekta "Pokaži srce", kojemu je u cilju unapređenja brige o zdravlju sportaša kroz ciljane edukacije, uključujući i pružanje hitne pomoći s brzom reanimacijom, koja, ako se pravilno izvede, značajno doprinosu spašavanju života.

U projektu sudjeluju legende 'vatrenih', a danas pomoćnici Zlatka Dalića, Ivica Olić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić, 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • Ivica sk 08.10.2023.

    O lepppi mooj cooovek ma jaaa Heeeejduk izzz Spljjjitaaaa šta drugo.. 😄😄

  • Spalato 💪💪 06.10.2023.

    To može samo i jedino Hajduk. ❤️💙❤️💙💪💪

  • Spalato 💪💪 06.10.2023.

    kakp se jazavci koprcaju ! I naravno ide vriđanje odma , pa nije Hajduk jučer popušija ko zadnja štraca od kluba za kojega niko nikad nije čuja do sad . Pazi oni su jedno 50 mista niže od gzire a nama su se rugali. Ko se ruga poseru ga 😉🤣🤣 . Neka neka pantagane.....biće toga još......počelo je počelo......nazire se kraj , a dugo je i trajalo. Ničina do zore nine svitlila neće ni vaša. Fala lipa i dođite nam opet . HŽV !!!! ❤️💙💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare