To je to što me zanima!

Napadaju naslov: Netsi doveli još jedno ogromno pojačanje

Irving i Durant ponovno su više ozlijeđeno nego zdravi pa su Netsi tako posegnuli za Blakeom Griffinom iz Detroit Pistonsa da bi nekoliko dana nakon toga doveli i centra LaMarcusa Aldridgea
Vidi originalni članak

Brooklyn Netsi ne prestaju dovoditi zvučna imena u svoj rosters pa je tako nekoliko dana nakon dolaska Blakea Griffina jednogodišnji ugovor potpisao sad već bivši košarkaš San Antonio Spursa LaMarcus Aldridge

NBA Hornetsi zaustavili Duranta i Irvinga, GSW-u prva pobjeda

Nakon što su uoči prošle sezone doveli Kyrieja Irvinga i Kevina Duranta, koji se, doduše, nisu previše naigrali (Irving odigrao 20, Durant nijednu utakmicu) početkom ove u momčad Stevea Nasha stigao je i James Harden koji su tako najavili napad na titulu.

Irving i Durant ponovno su više ozlijeđeni nego zdravi pa su Netsi tako posegnuli za Blakeom Griffinom iz Detroit Pistonsa da bi nekoliko dana nakon toga doveli još jedno zvučno pojačanje, a radi se o centru LaMarcusu Aldridgeu (op.a. može igrati i na poziciji 'četvorke') koji u dosadašnjem dijelu sezonu prosječno bilježi 13,7 poena, 4,5 skokova te 1,7 asistencija po utakmici.

Još kada se vrate i spomenuti ozlijeđeni igrači, Netsima će samo 'nebo biti granica'. Kakva bi to bila to bila petorka... Irving, Harden, Durant, Griffin, Aldridge, a odlični veteran Jordan bi u tom slučaju morao na klupu.

 A ovako im odlično. Trenutačno su 2. momčad istoka s 31 pobjedom iz 46 utakmica, bolji od njih su tek Philadelphia 76-ersi koji imaju pobjedu više iz jednako utakmica.

NBA NOĆ Netsi riješili prvake LA Lakerse, Milwaukee izgubio od Toronta

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nemam imeeeeee 15.04.2021.

    Durant i Irving skroz ozljeđeni, a LaMarcus prekida karijeru zbog problema sa srcem. Jedini zdrav je Blake. Tako da sumnjam da ce ista od naslova biti.

  • Zukizuki 29.03.2021.

    Šanse su im najveće pod jednim uvjetom- zdrav i spreman Durant! Nastranu svi ovi nabrojani,ali ovo je glavni preduvjet!

  • nap 28.03.2021.

    netsi su najjaca ekipa i sigurno je da ce bit prvaci tko ih moze zaustaviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare