To je to što me zanima!

Najveće iznenađenje Eura prijeti Španjolskoj. Neuvjerljivi Englezi love četvrtfinale protiv Slovaka

Danas su na rasporedu dvije utakmica Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. U 18 sati igraju Engleska i Slovačka, dok će u 21 sat snage odmjeriti Španjolska i Gruzija
Vidi originalni članak

Drugi krug Europskog prvenstva u Njemačkoj donosi osam utakmica raspoređenih u četiri dana, a današnje utakmice obećavaju puno uzbuđenja. Na teren izlaze Engleska i Slovačka te Španjolska i Gruzija. Sve utakmice možete pratiti u izravnom prijenosu na HRT-u 2.

POGELDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Engleska, koja nije impresionirala na ovogodišnjem Euru, uspjela je završiti na prvom mjestu u svojoj skupini ispred Danske i Slovenije. Unatoč pobjedi protiv Srbije, igra "tri lava" bila je daleko od uvjerljive, što je izazvalo kritike engleskih medija. Gareth Southgate (53) i njegova momčad, najskuplja i najveći favorit turnira, još uvijek moraju opravdati taj status.

STOJKOVIĆ IZBJEGAVA SVE Srpski komentator divi se Daliću: On je sam došao i sve ispričao. Zašto ne bi i Piksi?

Slovačka je uspjela proći u drugi krug kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi. Skupina koja je na papiru izgledala kao dominacija Belgije, u stvarnosti je bila vrlo izjednačena, sa svim momčadima koje su završile s četiri boda, uključujući i posljednjeplasiranu Ukrajinu.

ZAVRŠIO U DOKUMENTARCU VIDEO Kad je hrvatski sudac na Euru upozorio na nevrijeme pa požalio: 'Je*ote, zašuti! Ššš...'

Utakmica između Engleske i Slovačke igra se u 18 sati.

Druga utakmica na rasporedu je između Španjolske i Gruzije. "Furija" je jedina momčad na turniru koja je u grupnoj fazi ostvarila tri pobjede iz tri utakmice. Momčad Luisa de la Fuentea (63), koju predvode mladi talenti Nico Williams (21) i Lamine Yamal (16), do sada je pokazala najviše na turniru.

Gruzija je, uz Sloveniju, najveće iznenađenje Eura. U skupini F plasman su osigurali remijem protiv Češke i pobjedom protiv Portugala u posljednjem kolu. Ova mlada i talentirana momčad, kojoj je ovo prvo međunarodno natjecanje, već živi svoje snove u Njemačkoj, podržana brojnim navijačima. Iako ih ždrijeb nije mazio spajanjem s moćnom Španjolskom, Gruzija je već pokazala da može iznenaditi i da ih ne treba unaprijed otpisivati.

Ove dvije momčadi igraju u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Vox007 30.06.2024.

    Gruzija jako simpatična i srčana momčad, želim im prolaz danas❤️

  • Jopazg 30.06.2024.

    Nadam se da se englezi nece provuci. Igraju jako lose.

  • domba18 30.06.2024.

    Ajmo Slovaci 🇸🇰

Komentiraj...
Vidi sve komentare