To je to što me zanima!

Na Zrinjevcu izložba o Draženu, košarkaši se družili s djecom

Hrvatski košarkaši Antonio Jordano, Toni Nakić i Krešimir Ljubičić zaigrali su košarku s djecom i potpisivali im se na dresove i majice. S mališanima se susrela i Draženova majka Biserka. Bio je to susret pun emocija
Vidi originalni članak

Posljednjih dana u Hrvatskoj sve je u znaku legendarnog Dražena Petrovića, a sve će kulminirati spektakularnom utakmicom u zagrebačkoj Areni gdje će snage odmjeriti selekcija Europe i hrvatska košarkaška reprezentacija.

Prisjećamo se velike ostavštine koju je Dražen ostavio ususret njegovog 60. rođendana kojeg bi proslavio 22. listopada. Tim povodom je u srijedu na zagrebačkom Zrinjevcu otvorena izložba o životu hrvatskog velikana.

Kroz fotografije s parketa i izvan njega organizatori su proveli posjetitelje kroz njegov život. Istu večer organizirali su i kviz, a u četvrtak ujutro hrvatski košarkaši Toni Nakić, Antonio Jordano i Krešimir Ljubičić družili su se s najmanjima.

Zaigrali su s njima i košarku, fotografirali se i potpisivali na dresove i majice, a s mališanima se susrela i Draženova majka Biserka. Bio je to susret pun emocija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare